Vara suna bine cu Summer Well

15 August 2011 Beat Factor BeatFactor

Daca ai ramas in Bucuresti in weekendul trecut, adica 12-14 august 2011, cam cea mai la indemana detoxifiere muzicala a fost festivalul Summer Well, ce a avut loc la domeniul Stirbey din Buftea.


Line up-ul festivalului a fost compus din trupe de prima clasa, reprezentative pentru curentul brit-pop / post-rock / alternative rock / etc., precum The Raveonettes, The Wombats, Interpol, Mystery Jets si altele. Line up-ul complet este aici.


Despre organizare si locatie, numai cuvinte de lauda. Desi foarte aproape de Bucuresti (numai 15 km), domeniul familiei Stirbey este probabil necunoscut pentru cei mai multi dintre cei care vor participa la festival. Iar locul a surprins intr-un mod cat se poate de placut. Palatul Stirbey, peluza pe care a fost amplasata scena principala, lacul interior si iesirea catre lacul Buftea au facut din Domeniul Stirbey gazda perfecta pentru festival.Noua cel mai mult ne-a placut The Raveonettes, dar asta conteaza mai putin. Chiar daca nu esti fan al acestui curent muzical si nu devorezi cu urechile atintite albumele trupelor prezente la Summer Well, vibe-ul de nota zece cu o aliura vaga de Sonar by Day mai non-electronic te facea sa nu te plictisesti sau, mai rau, sa regreti ca ai ajuns aici.Cam ce s-a intamplat, din punct de vedere muzical, puteti vedea si din cateva filmulete de mai jos, culese de pe generosul youtube.
Popup detector