Codlea calling

25 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Codlea calling

Party-urile in creierii muntilor nu se intampla atat de des pe cat ar trebui la noi, iar atunci cand se intampla, se iveste mai tot timpul cate un impediment care sa te opreasca; un exemplu mai concludent il reprezinta Transylvania Calling, unde locul, oamenii si toate celelalte ingrediente te-ar putea face sa-ti iei inima in dinti si sa pornesti prin munti, insa muzica ramane cam singurul lucru peste care cei un pic mai pretentiosi muzical nu pot sa treaca.


Asa ca sambata trecuta (22 august), ne-am trezit pe la 11 PM in Codlea, la un party intitulat euforic Fun Marathon. Afisul indica, intr-o ordine aleatorie, Mihai Popoviciu, Jay Bliss, Dave Polarize, Alex Modoi, Vygo si altii, insa de obicei la astfel de locatii in care ajungi mai rar, muzica incepe sa treaca pe planul doi (sau trei, in functie de gusturi).


Party-ul s-a tinut langa orasul Codlea ("strandul Codlea"), cam la 20 de kilometri de Brasov, intr-un fel de cort denumit generic si fara inteles "Cool Beach Club". Zona impadurita in toate partile, cu o priveliste superba dimineata cand rasare soarele, un lac in stanga si o pseudo-piscina in dreapta, preturi decente la bar, doua foisoare, un gazon plin de verdeata si o mana de oameni (aproximativ 200 - 300) veniti acolo fiecare cu un scop al lui. Al nostru a fost sa ne di(x)tram, scop ce a si fost atins de altfel. Cine a vrut ceva mai mult, a mers la Transylvania Calling, in munti, pe langa Sibiu.


De-a lungul noptii s-au putut auzi cam toate speciile de house si techno, iar deliciul muzical a venit de la Popoviciu de dimineata, cu niste disco / italo de care nu am mai auzit niciodata si probabil nici nu voi mai auzi prea curand. Finalul a fost epic si lung, insa un personaj care semana perfect cu Paul Kalkbrenner a facut ca numele petrecerii (fun marathon) sa-si mareasca sensul (sau sa fi fost chiar el?). Thumbs up pentru organizatorii up&coming de la dots.


Cateva poze mai jos, plus o galerie foto mai detaliata aici.
Popup detector