Unde-ai fost de 1 mai?

03 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

An de an, te astepti la unu mai tare ca celalalt, la unu mai intens si mai plin de muzica buna. Pentru a continua traditia, mare parte din dansatorii de ieri, de azi dar si de maine, au mers in weekendul ce tocmai a trecut, in nordul statiunii Mamaia.


Oferta a fost destul de tentanta si in acest an. Sau daca nu tentanta, cel putin variata (fara sa nimeresti in vreun loc cu muzica si lume suspecta, au existat cel putin 4 variante de party: Sunwaves 11, The Mission 1st of May, Kudos Beach si For The Love of House @ La Mania).


Cei mai multi oameni au fost prezenti la Sunwaves, festivalul cel mai popular din Romania si care si-a castigat treptat dar sigur, cei mai fideli petrecareti. Cu un line up care nu aducea mai nimic nou in afara de distractia garantata si voia buna, Sunwaves si-a asteptat petrecaretii cu artisti care ti se intiparesc in minte precum super glue-ul: Ricardo Villalobos, Marco Carola, Matthias Tanzmann, Lee Burridge, Audiofly, Margaret Dygas, Valentino Kanzyani, plus rezidentii agentiei de booking Sunrise.


The Mission a pus la bataie doua seri cu doua tematici diferite: prima din ele, Hot Natured, cu Jamie Jones, Art Department, Lee Foss si Richy Ahmed, iar cea de-a doua, Cadenza Vagabundos, cu Luciano, Argy, Digitaline (live), Alex Picone b2b Dani Casarano.
_____________________________________________________________________________________


Kudos Beach:
La Mania - For the Love of House 2012:
Tu unde ai fost anul acesta de 1 mai?


foto


Popup detector