Delta Music Fest 2012: (doar) 3 zile de vacanta la Sfantu Gheorghe si o saptamana la anul

25 Iulie 2012 Beat Factor BeatFactor

A patra editie a Delta Music Fest a oferit, in weekend-ul trecut, trei zile de libertate, muzica, jocuri si concursuri, intr-un peisaj de vis, unic in Europa. Festivalul se desfasoara la Sfantu Gheorghe, in locul unde Dunarea intalnete Marea Neagra.

Cei mai dinamici dintre participanti s-au bucurat de multele activitati din program:

- kitebike.ro a initiat Treasure Hunt, o cursa inedita in care echipe de biciclisti au incercat sa gaseasca o comoara si au descoperit astfel imprejurimile festivalului. Castigatorul putea pastra comoara pentru el, insa a preferat sa o imparta cu ceilalti.


- tinerele talente LMK si Trip Engineer s-au afirmat la DJ Music School, urcand pe scena principala, dupa trei zile in care i-au avut drept profesori pe Limun si pe Gojira.


- alimentata prin pedalare la o bicicleta tandem, mini-scena eco a gazduit un atelier de homemade music si un mini-concert al trupei Late Summer.


- concursurile de table si caiace au fost indragitele publicului, dovada fiind cozile de la inscriere si galeria zgomotoasa de la competitii.


- pentru un plus de culoare si veselie s-a jucat si petanc, s-au ridicat zmee si s-au tinut ateliere de jonglerie


- Let's Do It Romania si Incubator107 au susinut ateliere de reciclare creativa pentru a-i invata pe participanti cum sa dea un nou sens obiectelor pe care le-au aruncat la gunoi cu o zi in urma.

Seara, muzicantii s-au pus pe cantat, cu vizualurile lui VJ Andri pe fundal. Pe rand, au urcat pe scena: Jo.E&Tzuc (Groove ON), Norzeatic & Khidja cu Tavi Scurtu (baterie), Subcarpati, Gojira, UFe, Kraak&Smaak (DJ set) si Limun.

Vesti bune pentru iubitorii de vacante in mijlocul naturii: intrucat cele trei zile ale Delta Music Fest 2012 s-au dovedit total insuficiente, incepand cu 2013, festivalul va tine o saptamana, iar publicul va avea in continuare acces liber in Dolphin camping. Si, la fel ca si anul acesta, cei care vor veni din prima zi vor primi un voucher de camping gratuit, pentru intreaga perioada a festivalului, iar cei care vor prefera sa nu-si care cortul pana in Delta vor putea inchiria unul de la fata locului, contra unui tarif modic.


Cateva poze gasiti mai jos, iar mai multe pe facebook.
Popup detector