Morcheeba la Bucuresti, o seara plina de povesti

10 Octombrie 2011 Beat Factor BeatFactor

In noaptea de 08 spre 09 octombrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti a avut loc mult asteptatul concert Morcheeba.


Cu toate ca trupa nu s-a aflat pentru prima oara in Romania, sala de spectacol a fost plina pana la refuz, vehiculandu-se un numar de aproximativ 6000 de persoane prezente la eveniment.


Concertul a fost deschis de Electric Brother (DJ set) si The Amsterdams, iar noaptea a fost incheiata de Parov Stelar Band. In jurul orei 1:00 si-au facut aparitia pe scena Morcheeba. Mai intai instrumentistii, dupa care superba solista Skye Edwards. Melodia cu care au ales sa-si inceapa spectacolul a fost "The Sea”, dupa care au continuat cu "Friction”.


De-a lungul serii, trupa a facut o incursiune muzicala in cariera sa, cantand atat melodii noi, cat si vechi, atat foarte cunoscute, cat si mai putin cunoscute. Volubila si extrem de simpatica, Skye a comunicat cu publicul in numeroase randuri. Si-a prezentat vestimentatia, intrebandu-ne daca ne place, dupa care a dezvaluit ca rochia este creatia ei, iar incaltarile sunt pantofii ei de sarit. Intre ea si Ross Godfrey, multi-intrumentistul Morcheeba, au avut loc cateva dialoguri, dintre care unul despre betia lui Ross de cu o seara inainte, dupa care a urmat mult aclamata melodie "Blood like lemonade”. Ba chiar au si facut cadou unui spectator o sticla de tequila.


Spectacolul s-a incheiat in jur de 2:45 cu "Rome wasn’t built in a day”, una dintre cele mai cunoscute melodii ale lor, dupa care, la ora 3:00 au intrat pe scena in ritmuri de swing Parov Stelar Band, cu o sala aproape la fel de plina ca la Morcheeba.


via Bestmusic.ro


Vezi poze de la eveniment aici!


Popup detector