James Taylor (Swayzak) a prezentat Audiotool la Burn Studios Day (VIDEO)

28 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Pe 26 mai, in cadrul burn studios day, burn studios a dat ocazia pasionatilor de muzica electronica sa intalneasca experti in domeniu precum James Taylor (fost Swayzak) si Mathias ‘Munk’ Modica – fondator al casei de discuri Gomma Records. De asemenea, Mel & Simon – membrii trupei elvetiene Mercury – au fost prezenti in sala, pregatiti sa raspunda la intrebarile venite de la participantii la workshop.

James Taylor a prezentat proiectul Audiotool, un veritabil studio on-line de productie muzicala, explicand celor prezenti la workshop cum sa incepi de la zero o piesa, fara a fi necesar sa instalezi soft-uri de productie muzicala; intrucat totul este on cloud, poti lucra la o piesa cu varul din Tazmania, fiecare din barlogul lui.

Peez Daws e duo-ul care a mixat cel mai bine sunetele piesei ”Walk the night”, in cadrul concursului de remixuri pus la cale de burn studios si Gomma Records. Remixul a aparut pe EP-ul Casablanca Reworks, alaturi de piese de la Mercury, Arthur Baker, Classixx, Capablanca si Gojira (ambasadorul burn studios).

Burn studios Audiotool este disponibil aici.

La finalul celor aproape doua ore de workshop, pupitrele s-au mutat in Studio Martin pentru Gomma Casablanca Reworks Party, unde toti artistii invitati - Munk, Mercury, Khidja si Peez Daws - au mixat in fata cui a dansat.

Pentru cei care au ratat momentul in care Peez Daws au impartit pupitrul cu Munk si Mercury, varianta lor de remix a piesei ”Walk the night” de pe Casablanca Remixes este disponibila mai jos:Burn Studios a lansat prima platforma de muzica electronica pentru cloud generation, deschizand drumul spre crearea de muzica, descoperiri si sharing. Prin acest proiect, incepatorii pot beneficia de programe de mentorat si instruire create si sustinute de DJ si producatori de top, printre care se numara Richie Hawtin, Sasha, Cassius siGomma Records.
Utilizatorul poate produce o piesa, apoi sa o salveze, iar cine are idei despre cum se poate continua respectivul track poate adauga elementele dorite. Astfel, Burn Studio se bazeaza pe creativitatea colectiva a platformei.


Burn Studios AudioTool este o aplicatie mult mai completa decat ne-am imaginat atunci cind am aflat ca e vorba despre un produs online

Popup detector