Delta Music Fest 2010 - pelicanii electronici la puterea a doua

27 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Cea de-a doua editie a festivalului Delta Music Fest a adunat laolalta o serie de DJi si artisti romani, concursuri de fotbal si caiace, proiectii de filme si, mai ales distractie, totul sub atenta supraveghere a unor turbo-tantari.


Festivalul s-a desfasurat, la fel ca si in 2007, in Sfantu Gheorghe, in perioada 22-24 iulie. Muzica a fost de o varietate impresionanta: de la house, techno, disco, acid house, pana la drum and bass, dubstep, garage, electro. De muzica s-au ocupat, in cele trei nopti, Victor M, Dragos Rusu si The Model (in prima noapte), Blanoz, DJ Limun si VRT (in cea de-a doua noapte) si Cosmin TRG, Gojira si Bully in ultima noapte. Pe timpul zilelor de vineri si sambata a mixat si Thornado, jumatate din proiectul OK Corral.


Vezi galeria foto Delta Music Fest 2010!


In fata unui public nu foarte numeros, dar hotarat, cele trei zile si nopti s-au scurs ca o poveste pe un taram neatins inca de spiritul capitalist care domneste in majoritatea statiunilor de pe litoralul romanesc.Delta Music Fest nu a insemnat doar muzica, ci si activitati sportive precum concursuri de fotbal si caiace sau proiectii de filme (oferite de catre ShortsUP, Film Menu si Institutul Francez din Bucuresti) - vineri a rulat "Les plages d'Agnes” (Plajele lui Agnes), in regia lui Agnes Varda, iar sambata cele mai populare filme scurte la ShortsUP in 2009 - 2010.Pe langa distractia din timpul noptii, lumea a avut sansa sa se bucure de aproape 30 de kilometri de plaja pustie, fara umbrele, fara poze cu maimute, ci mai degraba cai salbatici, arici si specii rare de pasari. Chiar daca in acest an line up-ul nu le-a mai luat ochii atator participanti ca in 2007, cei prezenti s-au putut (re)intalni cu un vibe excelent, in care relaxarea si distractia au fost mana-n mana, locatia fiind cel mai bun selector al publicului.Vezi galeria foto Delta Music Fest 2010!


Popup detector