Sister Bliss suntem prea batrani si prea urati sa mai atragem atentia

29 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Sister Bliss aka Ayalah Bentovim, membra a proiectului dance Faithless, a oferit recent un scurt interviu pentru Skrufff si a vorbit despre noua sa compilatie Nightmoves si despre munca depusa constant chiar daca succesul trupei este enorm si dupa atatia ani.

Din exterior se vede cum ca as fi sigura pe mine, dar ma gandesc mereu Nu, nu suntem suficienti de buni. Imi amintesc ca in trecut nu munceam atat de mult. Eram rezidenta in Caf De Paris la mijlocul anilor 90 si totul mergea perfect, insa dintr-o data s-a ruinat. Nu aveam prea multe gig-uri in Londra si asta a fost motivul principal care m-a indemnat sa incep o cariera de producator, pentru ca nu simteam siguranta doar ca DJ-i. Nu puteam supravietui doar cu 30 de lire la trei saptamani asta e clar. Dupa ce am trecut de perioada grea, lucrurile au inceput sa se aseze.

Ce pot spune, munca a dovedit ca aduce si succese si la fel s-a intamplat cu Faithless. Aveam gig-uri cu maxim cinci oameni in audienta si ne gandeam ca e un blestem. Cum vom aduce oamenii la party-uri? Si daca iti amintesti eram inscrisi la un label foarte mic, unde nu puteam avea niciodata promovare. A durat foarte, foarte mult timp pana am reusit sa ne afirmam. Imi amintesc ca primul album avea vanzari de maxim cinci copii pe saptamana. Hehe, se spune ca daca reusesti prea usor, nu merita.

Artista critica si cultura celebritatilor care se remarcau in show-uri de televiziune gen Reality Show-uri sau in restaurante de fite declarand ca este o prostie. Pe mine nu m-a interesat niciodata. Daca vreau sa ies undeva ma duc la cinema, la teatru sau intr-un club sa dansez. Daca ma duc intr-un club, ma duc sa ascult muzica nu sa ma culc cu un fotbalist celebru, chiar daca unii au picioare frumoase. Max este recunoscut mai mult in public, dar nu am fost nicodata genul acela de trupa. Nu atragem atentia. Suntem prea batrani. Prea batrani si prea urati. glumea Ayalah.


Popup detector