SOS, Kool, Katya Vanilla si Joy vin in Gossip Mamaia pe 20 si 21 iunie

16 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce s-a dat startul in Gossip Mamaia pe 13 iunie cu Tommyboy si Mara, seria petrecerilor organizate de Nights.ro si Love Events continua in weekendul 20 21 iunie cu SOS (Desyn Masiello, Demi, Omid 16), Kool, Katya Vanilla si Joy.

Astfel, vineri, 20 iunie, Kool va deschide petrecerea pentru SOS, iar sambata, 21 iunie, Joy va incalzi atmosfera pentru o seara Made in Russia cu Katya Vanilla.

SOS, adica Sex On Substance este un proiect londonez facut de Demi, Desyn Masiello si Omid 16B. Cei trei prieteni si-au gasit inspiratia chiar in bogata lor cultura muzicala si in directia abordata de labelulurile lor Deeper Substance si Sex On Wax. Desi individual cei trei membrii componenti SOS au excelat in domeniul muzicii electronice, au creat acest proiect din convingerea ca pot face lucruri mult mai bune impreuna decat ar fi putut face separat.

Cei trei DJ-I lucreaza cu o precizie aproape supranaturala si au demonstrat ca nu exista termen de comparatie pentru o petrecere SOS. Astfel, anul 2006 a insemnat lansarea primei compilatii mixata marca SOS, fiind sponsorizata de Pioneer si totodata a insemnat aparitia mixului de la BBC Radio 1, care s-a bucurat de un success teribil.

Legendarea serie de petreceri SOS organizata in Ibiza, ce deschidea si inchidea sezonul in El Ayoun a fost rasplatita cu o nominalizare in cadrul premiilor anuale Ibiza DJ Awards.

Cand vine vorba de labeluri, Deysin Massielo si Omid 16B au pus bazele labelul Sex On Wax in 2002, label care pana in prezent a ajuns la release-ul cu numarul 022. Din familia Sex On Wax fac parte artisti precum Mr. C & Teo Parris, Danny Howells, The Idiots, Solae Plexus, Sycophant Slags si Mashtronic, la care il adauga, evident, pe Omid 16B.



Popup detector