French Express Label Night se muta in Gaia

28 August 2013 romania bestmusic Best Music

French Express Label Night se muta in Gaia

Sambata, 31 August, evenimentul Absolut Color planuit sa aiba loc in clubul La Plage din Otopeni se muta in Gaia Boutique Club(locatia de interior). Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, cei trei DJ ai labelului american French Express, Isaac Tichauer, Moon Boots si Jonas Rathsman, vor incanta publicul intr-o locatie ferita de vremea ploioasa si temperatura scazuta ce se anunta pentru seara de sambata.


French Express este prezenta pentru prima data in Romania in formula celor trei artisti cu premiera lui Moon Boots si ale sale hituri ”Sugar” si ”Love Strong” dar si a celorlalti doi prieteni si colegi ai sai ce ne-au mai adus in trecut ”Tobago” sau ”Hypersensitive Lover” . Continuand sa lanseze diverse mixuri de piese exotic house pana la dance nelinistit sau old school disco, French Express este printre singurele case de discuri ce pune la dispozitie in mod gratuit release-urile sale: https://soundcloud.com/frenchexpress


Petrecerea va incepe la ora 22:00, deschiderea evenimentului fiind facuta de trio-ul Disco Sigaretta, iar intrarea va fi 25 RON.


LINEUP


Moon Boots

Jonas Rathsman

Isaac Tichauer

Disco Sigaretta


Popup detector