Color prezinta French Express Label Night, pe 31 august

07 August 2013 romania bestmusic Best Music

Color prezinta French Express Label Night, pe 31 august
TAGS:
party 

Color inchide vara acestui an, tot la piscina, cu o seara speciala a label-ului French Express. Pe 31 august, in ultima noapte a verii, Jonas Rathsman, Isaac Tischauer si Moon Boots vin sa ne cucereasca prin house-ul tropicana, in aceeasi locatie unde am dansat pana la rasarit pe disco-ul norvegian al lui Todd Terje. De acesta data sunetul va rezona deep house, sub o colectie de acorduri netede si bas sofisticat aduse de cei trei producatori care altcatuiesc bazele casei de discuri condusa de Perseus.


Deschiderea evenimentului va fi facuta de trioul Disco Sigaretta, reprezentat de Rocky Siffredo, Sick Carantino & Gino Vox, ce continua sa expuna pe scena locala cadente disco de la sfarsitul anilor 70, prin italo, synth sau afrobeat.


Prindem ultima data apusul de soare La Plage, pe nisip. Startul se da la ora 20:00, iar intrarea va fi 25 RON pe tot parcursul noptii.


Pentru a facilita accesul la locatia din Otopeni, Color pune la dispozitie, gratuit, curse de transport pe ruta Piata Revolutiei – La Plage Club , intre orele 20:00 - 02:00 si respectiv 05:00 – 07:00, pentru intoarcere. Microbuzele vor pleca din sfert in sfert de ora.


Pe langa transportul gratuit, Color incurajeaza si partajarea locurilor in masini in sistemul carpooling prin www.4inmasina.ro.


Casa de productie a lui Perseus, French Express, a devenit una dintre cele mai mari labeluri Nu-disco si house din industrie. Neoprita de fluctuatiile si hype-ul pe care industria muzicala le poarta cu ea mereu, misiunea lor este pur si simplu de a pune muzica in scena intr-un mod minunat si de a provoca oamenii la dans.


French Express au avut un impact imens asupra lumii deep house a acestui an si a reusit inca o data sa preleve maretia: Jonas Rathsman aduce lumii ”Yes I am”, Moon Boots revine cu un single stelar ”Love Strong”viar Isaac Tischauer isi demonstreaza inca o data calitatile de excelent producator prin noul EP de 5 piese ” Take Over You”.


MOON BOOTS


Moon Boots a venit pe lume la mijlocul anilor 1980, prin intermediul Cape Canaveral. El a abandonat programul spatial si si-a folosit economiile pentru a construi un studio intr-o locatie anonima, unde lucreaza in prezent. De-a lungul ultimelor 12 luni, Moon Boots a pregatit un catalog impresionant de remixuri, dar si de exemplare originale. Ultimul sau dar catre fani este "Love Strong", un single umplut cu voce soul, gust housey si super-funky, toate adunandu-se impreuna pentru realizarea acestei adevarate insule house tropicale. Nu foarte rapid dar nici prea lent, ritmul fara cusur imbie la o noapte tarzie de Boogie.


JONAS RATHSMAN


Jonas Rathsman a crescut intr-un sat mic din Suedia de Vest, departe de luminile disco si cluburile care acum au devenit o parte integranta a vietii sale. Muzica a fost intotdeauna centrul adolescentei sale, dar adevarata pasiune pentru muzica va veni mai tarziu in viata. Dupa ce a devenit un nume cunoscut, la varsta de 18 ani, pentru organizarea de petreceri din Gothenburg, el a decis sa se intoarca la productia de muzica. EP-ul sau de debut ,”Tobago”, a fost lansat la sfarsitul anului 2011, si a urmat cu single-urile " Since I Don’t Have You ", "W4W" si printre cele mai recente, " Bringing You Down ". Piesele sale sunt notabile pentru ca dispun de proeminenta voce sentimentala si totodata de sunetul clasic house. Linia dreapta creativa a lui Rathsman nu se limiteaza doar la muzica - el este, de asemenea, co-proprietar si producator in spatele brandului de moda ”Uniforms for the Dedicated”.


ISAAC TICHAUER


Artistul si producatorul Isaac Tichauer, un veritabil ladies man, s-a intors cu un nou sublim EP "Take over you", care a fost mai mult decat foarte bine primit de publicul sau. Abilitatile de productie timpurii ale lui Isaac au captat atentia capului French Express- Perseus, care apoi l-a semnat in echipa sa de elita. Acestia au putut sa il vada semnand, fara indoiala, unul dintre cele mai bune albume ale anului trecut din scena muzicii house, mai bine - a lansat toate cele 9 piese din devotament pentru pentru fani, in mod gratuit. Piese de pe acest album au fost prezente in mod regulat in Mixtape-urile celor ca The Magician si Aeroplane.


LINEUP

Moon Boots

Jonas Rathsman

Isaac Tichauer

Disco Sigaretta


BILETE

25 RON - toata seara


TRANSPORT GRATUIT

Microbuzele vor pleca din sfert in sfert de ora.


20:00 - 02:00 - Piata Revolutiei - La Plage

05:00 - 07:00 - La Plage - Piata Revolutiei


ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!


Popup detector