Cele mai bune bloguri de moda din .com

25 August 2008 Beat Factor BeatFactor

De la comentarii acide la adresa vedetelor prost mbracate şi imagini exclusive din culisele prezentarilor de moda, la ponturi pentru haine frumoase şi ieftine, blogurile urmatoare au cu siguranta un cuvnt important de spus cnd vine vorba de arta vestimentatiei.

style.com

O a doua reşedinta online a revistelor Vogue USA şi W (dupa siturile oficiale ale fiecareia dintre cele doua publicatii), Style.com este cunoscut drept un rasfatat al prezentarilor de moda şi al petrecerilor mondene, de cele mai multe ori oferind publicului materiale video şi fotode la fata locului, n exclusivitate.

Mişto aici: jurnalele video Vogue şi lista de preferinte, sau lookbook cum o denumesc ei, o selectie a articolelor, fotografiilor sau videourilor din site, care ti-au placut.

fashionista.com

Creat de Elizabeth Spiers, de asemenea mamica lui Gawker.com, unul dintre cele mai cunoscute situri de brfe mondene din America, Fahionista este o sursa zilnica de comentarii inteligente şi amuzante la adresa mai multor factori integranti din industria modei.

thebudgetfashionista.com

Daca aş fi locuit n America, The Budget Fashionista ar fi fost probabil blogul pe care l-aş fi consultat cu sfintenie, n fiecare dimineata. ngrijit de Kathryn Finney, el vine n ajutor persoanelor cu buget limitat, dar care tin la vestimentatie, dupa cum spune şi sloganul blogului: be fabulous for less. Ofera informatii la zi despre magazine cu reduceri din New York, Los Angeles, Chicago, dar şi despre cele online.

runway.blogs.nytimes.com

Prea pretentioasa pentru ce ofera siturile de moda obişnuite? Atunci ncearca On The Runway un blog cu informatii impecabile şi la obiect despre lumea modei, gazduit de cotidianul New York Times şi updatat de jurnalista Cathy Horyn. De apreciat aici este stilul n care autoarea şi expune opiniile uşor colocvial, nsa parca elevat n acelaşi timp. Uşor subiectiv, dar parca obiectiv.

thesartorialist.blogspot.com

The Sartorialist este un blog de care m-am ndragostit irecuperabil acum doi ani şi pe care intru zilnic de atunci. Veti gasi aici o compilatie de fotografii cu oameni deosebiti... care dau culoare strazilor pe care merg.

n spatele blogului sta Scott Schuman, care pe vremuri a lucrat ca marketer pentru unii dintre cei mai mari designeri ai lumii. De la sfrşitului anului 2005 el a nceput sa fotografieze persoane ale caror stil vestimentar i-a atras atentia, n New York sau n alte oraşe n care poposeşte. Acum, Schuman scrie o rubrica lunara pentru revista GQ şi ngrijeşte un blog gazduit de Style.com.

gofugyourself.com

Iata un blog pentru scorpia din tine! Doua pisicute cu capul pe umeri, Heather şi respectiv Jessica, nu scapa nici o ocazie de a le taxa pe vedetele care cred ca daca e de firma, merge orice. Comentarii acide, nsa fondate, la adresa pitipoancelor din rndul starurilor hollywoodiene.

iamfashion.blogspot.com

I Am Fashion este scris de doua studente, sub pseudonimele de Barneys Girl şi Harrods Girls. B Girl locuieşte n Chicago, iar H Girl studiaza n Londra, traieşte n Hong Kong şi calatoreşte foarte mult. Cele doua scriu n mare parte despre noile lor achizitii sau ale prietenelor lor şi despre cum pot fi purtate mai bine. Cu toate ca unele nsemnari sunt scrise... sa spunem candid, unele dintre sfaturile lor n materie de moda va pot fi de folos.

thebagblog.com

Blog destinat iubitoarelor de poşete. Elegante, sport, casual, de laptop, de voiaj... autoarea, Sara Piaseczynski, scrie despre preferintele ei n materie de genti, de cele mai multe ori tinnd cont şi de elemente de confort şi calitate.

frugal-fashionista.blogspot.com

Frugal-Fashionista este blogul care le nvata pe cititoare cum sa se mbrace ca vedetele lor preferate, cu bani putini. Autoarea blogului ia cte un star mbracat foarte bine şi recreeaza vestimentatia, cu haine şi accesorii asemanatoare, care nu depaşesc 50 de dolari, fiecare. De cele mai multe ori, ea da şi linkuri catre magazinele online, de unde se pot achizitiona obiectele.

Sursa: Jurnale.ro


Popup detector