Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

16 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

In miezul verii, Bucurestiul adaposteste sub semnul caldurii si al ploii (concomitent) o serie de petreceri si concerte pentru weekendul 16-18 iulie 2010. Beat Factor va prezinta oferta pentru acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 16 iulie, la Zone Arena incepe Ciuc Summer Fest. In prima zi vor concerta Faithless, Suie Paparude, Sensor, Discoballs, L'Orchestre de Roche, Silent Disco (cu Marika).


La Daimon are loc Playground 3, cu Thomas Melchior, Petre Inspirescu, Alexandra si Priku. La Barocco ii gasiti pe Oliviu, Marly, Cristi T si Oxid. La Baraka mixeaza Cosmin TRG si MeeWee.


Sambata, 17 iulie, la Zone Arena se intampla runda a doua a Ciuc Summer Fest, cu Pink Martini, Urma, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizzarres si Silent Disco.


La Uranus 144 are loc un nou eveniment Shorts Up, iar programul este alcatuit dintr-un concert Jazzadezz, urmat de cele mai populare scurtmetraje la ShortsUP in 2009 – 2010, plus Live Cooking de vacanta.


La Baraka ii puteti gasi pe Luca si Emap, iar la Fat Cat pe Erick Szasz, Thornado, Dan O si Greeg. La Barocco mixeaza in main Hadro, Bio K, Derek & Sig, iar la after hours, il puteti gasi pe Rosario Internullo, Octav Paul, Alin Stoica si Razaar.


Duminica, 18 iulie, la Baraka se intampla o noua editie de Sunday Scoop, cu Deeproots, S.O.L (live vocals) & Fouchat si Kapnobatai.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu. In caz ca ploua, luati-va umbrela dupa voi.


Popup detector