Vezi programul la Ciuc Summer Fest

12 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

In doar cateva zile se va da startul Ciuc Summer Fest, cel mai cool festival al verii care promite publicului roman un sfarsit de saptamana incarcat cu muzica live, artisti de renume si peste 15 show-uri electrizante.


Faithless, Pink Martini si Gary Moore vor tine capul de afis al festivalului ce se desfasoara in perioada 16-18 iulie, la Zone Arena, celor trei alaturandu-se numeroase trupe autohtone precum Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Discoballs, L’orchestre de Roche, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, The MOOoD si The Mono Jacks.


Portile festivalului se vor deschide zilnic in jurul orei 17:00, iar primul concert al serii va inceape in jurul orei 18:00. Headlinerii vor urca pe scena dupa ora 21:00, urmand ca programul primelor doua zile sa continue cu party-urile Silent Disco, care il vor avea ca invitat special, alaturi de DJ-ii rezidenti DJ OD si DJ Vincent 1000, in ziua de 17 iulie, pe britanicul Talvin Singh, in timp ce invitatul din prima zi va fi ales chiar de public, pe site-ul www.kissfm.ro.


Biletele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau din libraria Carturesti Verona, iar incepand de marti, 12 iulie, si de la casa de bilete a complexului Zone Arena, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei. De asemenea, in zilele de Ciuc Summer Fest biletele vor fi disponibile la intrarea si in zona de festival, la preturile 110 lei, 180 lei si 240 lei. Miercuri, 14 iulie, de la casa de bilete Zone Arena, elevii si studentii vor putea achizitiona bilete la pret redus, pentru fiecare zi de festival.Popup detector