Faithless petrece in backstage dupa fiecare concert

06 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Sister Bliss (Faithless) a povestit intr-un interviu recent acordat portalului de stiri Press Association, ca, dupa fiecare show live pe care il sustin, membrii trupei continua distractia printr-o petrecere in backstage. Faithless va concerta in Romania pe 16 iulie, la Ciuc Summer Fest, in cadrul complexului Zone Arena din Bucuresti.


Sister Bliss a declarat site-ului de stiri Press Association ca impreuna cu colegii de trupa prefera deseori sa petreaca dupa un concert live, deoarece au prea multa energie pentru a se intoarce direct in camera de hotel. Artista a recunoscut ca experienta de pe scena este „de-a dreptul inaltatoare” pentru membrii grupului, energia imensa transmisa de catre public determinandu-i sa „continue” show-ul cu o petrecere in backstage.


„De multe ori ne trezim in culise facand galagie, razand la un pahar de sampanie, sunandu-ne prietenii pentru o intalnire noaptea tarziu. Suntem plini de energie si, daca ne simtim bine, cu siguranta nu putem pleca acasa prea devreme!” a afirmat Sister Bliss.


Membrii Faithless vor petrece vara aceasta si in Romania, pe data de 16 iulie la Ciuc Summer Fest. Festivalul se va desfasura in perioada 16-18 iulie, in cadrul complexului Zone Arena din Bucuresti avandu-i ca headlineri pe Faithless, Pink Martini si Gary Moore, celor trei alaturandu-se si numeroase nume autohtone precum Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Discoballs, L’orchestre de Roche, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, The MOOoD si The Mono Jacks.


Biletele pot fi achizitionate online de pe www.myticket.ro, din Libraria Carturesti Verona si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei. De asemenea, in zilele de festival, biletele vor fi disponibile la casele de bilete plasate la intrarea complexului Zone Arena, la preturile de 110 lei, 180 lei si 240 lei.


Popup detector