Maxi Jazz de la Faithless o iubeste pe "dadaca" lui Jude Law

22 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

Maxi Jazz s-a cuplat de curand cu fosta amanta a lui Jude Law, Daisy Wright, care e cu 21 de ani mai tanara decat el. Diferenta de varsta nu pare sa-i deranjeze pe nici unul dintre ei, cei doi comportandu-se ca doi tineri indragostiti ori de cate ori se afiseaza in public.

Ba mai mult decat atat, Daisy a fost vazuta in compania artistului purtand cu mandrie un tricou inscriptionat "I Love Maxi Jazz".

Daisy Wright a avut acum doi ani o relatie cu actorul Jude Law (34), pe vremea cand avea grija de cei trei copii ai acestuia.

Aventura celor doi a dus la despartirea lui Jude Law de Sienna Miller. Jude si-a recunoscut intre timp gresala si nu dupa mult timp s-a impacat cu frumoasa actrita.

Se pare ca Maxi Jazz trece printr-o perioada de schimbari nu doar pe plan personal, ci si profesional: membrii Faithless au decis de curand sa rezilieze contractul cu casa lor de discuri, dupa mai bine de 10 ani de colaborare.

Cea mai recenta aparitie discografica - si dupa toate aparentele si ultima - "To All New Arrivals", a aparut la sfarsitul anului trecut, de pe acest album fiind extras si single-ul de succes "Bombs".

Acest pas are la baza dorinta trupei de a-si recastiga "libertatea" artistica: "E ceva special in a nu te afla sub presiunea unei mari corporatii si a obligatiei de a ii completa acesteia conturile" a declarat Sister Bliss.

Faithless nu va renunta insa la cariera muzicala, planuind lansarea independenta a mai multor single-uri, care sa le aminteasca fanilor de inceputurile experimentale ale trupei.

Faithless va sustine un super show live la Heineken Music Thirst Opening Day din cadrul B'ESTIVAL. BESTIVAL 2007 se va desfasura in zilele de 29 iunie, 30 iunie si 1 iulie, in cadrul complexului Romexpo.

Biletele pentru festival pot fi achizitionate din magazinele Diverta si de pe site-ul www.myticket.ro. Abonamentele pentru toate cele trei zile costa 180 RON, iar abonamentele pentru zilele de sambata si duminica 125 RON.

Pentru prima zi, biletele costa 60 RON, iar pentru cea de-a doua zi costa 75 RON, la fel ca si cele pentru ziua a treia.


Popup detector