Detalii despre showcase-ul Local Records

09 August 2010 Beat Factor BeatFactor

Asa cum va anuntam la sfarsitul lunii iulie, label-ul romanesc Local Records organizeaza un showcase in patru orase - Berlin, Viena, Londra si Barcelona.


La petrecerile respective vor fi impartite si CD-uri cu compilatia Buzz.ro. De altfel, cd-urile vor fi expediate si catre case de discuri, organizatori de evenimente, artisti si jurnalisti straini. CD-ul este insotit de un booklet ce prezinta scena electronica romaneasca, platforma LocalRec.RO, artistii si licentele de tip Creative Commons.


Proiectul se desfasoara ca urmare a finantarii castigate de catre Organizatia Romana pentru Drepturi de Utilizator (ORDU), din partea Institutului Cultural Roman, prin Programul Cantemir, sesiunea 2010-2012. Programul Cantemir - Initiat in 2006, este programul de cofinantare al ICR pentru proiecte culturale desfasurate in strainatate. Prin finantarea oferita, ICR vizeaza cresterea vizibilitatii si accesibilitatii culturii romane in strainatate, precum si incurajarea cooperarii culturale si a dialogului intercultural.


Astfel, pe data de 3 septembrie, in clubul M.I.K.Z. din Berlin vor mixa Vlad Caia, Cristi Cons si Inner. Pe 17 septembrie, in clubul Fluc Wanne din Viena, vor mixa Cosmin TRG, The Model si Alien Pimp. Pe 8 octombrie, in The Vibe Bar din Londra, pot fi gasiti Silent Strike, Sillyconductor si Bogdan, iar pe 29 octombrie, vor performa in Barcelona (intr-o locatie ce urmeaza a fi anuntata) Makunouchi Bento, Minus & Ion si Poor Relatives.



Popup detector