Local Records Showcase la lansarea Vice Online

16 Noiembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

LOCAL RECORDS prezinta live, 19 noiembrie, la Embryo, in cadrul evenimentului de lansare a site-ului VICE Romania, urmatoarele patru release-uri: The Model, KarpovKasparov, Ion si Bogdan Marcu.


Evenimentul este impartit in doua scene: cea electronica la SubEmbryo, cu artistii Local, iar la etaj Sinboy & Friends, care ne vor dansa trash’n’roll.


THE MODEL prezinta vineri EP-ul care va aparea miercuri, 24 noiembrie, numit The Principles of Modelling - simfonie, emotie, voce, hipnoza si monotonie impachetate intr-un remix si cinci piese, printre care si cele mai bune din cariera sa de pana acum, dupa cum declara artistul. Vocea de pe EP apartine vocalistului de la My Favorite Robot, din Canada. Remixul este facut de Victor Mihailescu, iar la una dintre piese a lucrat si Camil Dumitrescu.

KARPOVKASPAROV prezinta si inregistreaza vineri EP-ul care va aparea in luna decembrie – o suma de lucrari audio, un traseu sintetic prin cultura muzicala a celor doi – de la clasica, la jazz, la compozitii proprii, cu un contur analogic si personal al sound-ului dezvoltat in structuri progresive. Vom vedea la fata locului cum se transpune

razboiul dintre alb si negru, in muzica.

BOGDAN MARCU a deschis in luna noiembrie o noua serie de release-uri locale digitale, LOCAL REMIXES, cu EP-ul MASHAPIST SHEF, un mash-up din toate cele 17 piese de pe compilatia Buzz.RO! 2010, scosa in martie anul aceasta si republicata in iunie, in 2000 de exemplare, cu sprijinul Institutului Cultural Roman, la acelai label. Live-ul de vineri va dura 30 de minute si va fi un alt mash-up al acelorasi piese, o cursa de montagne-russe, in care nu prea ai timp sa te pregatesti pentru curba urmatoare.



PROGRAM

Scena 1

22:00 – 23:00 Sinboy & Friends

23:00 – 00:30 Karpov Kasparov (Local)

00:30 – 06:00 Sinboy & Friends

Scena 2

00:30 – 01:00 Bogdan Marcu (Local)

01:00 – 03:00 Ion (Local)

02:00 – 05:00 The Model (Local)


Popup detector