quo vadis-timisoara
22 Martie 2010 | dragos_george.stan

                    Cand i-am vazut prima data am zis ca s-au dat jos din posterul pe care-l aveam pe perete cu Woodstock-u\'. Si atunci m-a lovit nostalgia (daca te poate lovi asa ceva la 16 ani!!!!!!!!!). Acum am 30 de ani si cred ca in adancul sufletului am ramas hippie. 

                    Nu mai stiu sigur cati ani aveam cand i-am vazut prima data probabil 15, si se intampla la o editie a festivalului Bluzau. Atunci am vazut-o prima data si pe Anca Parghel, odihneasca-se in paca. Au cantat baietii atunci cred ca 3 ore in continuu. Era invitat sa cante cu ei si chitaristul din Survolaj. 

                    A doua oara i-am vazut in \'97 laTop t cand au cantat dupa Cargo (au ramas foarte putini oameni la Q.V., pt. ca lumea era inebunita: revenise Kempes dupa coma aia nasoala care il tinuse departe de scena foarte mult timp, asa ca dupa Cargo lumea a plecat acasa). Eu am ramas , am luat si autografe de la baieti pe o hartie rupta de la o tipa din agenda. Era ora 7.30 dimineata. Din pacate, atunci n-am avut bani sa-mi cumpar albumul lor" Connect With Me ". Avea sa mi-l cumpere dupa 3 ani (2000) viitoarea/actuala mea sotie., tot la Top t. Trebuie sa spun ca este unul din albumele mele preferate. Are de toate: si bucati de progress, funk, blues, ce sa mai misto de tot.

                      Basistul a plecat peste mari si tari........in Canada. Ce voce avea Joe (Gaspar). Prima formula a trupei a fost urmatoarea: Laszlo "Laci " Farkas-chitara/voce; Joe Gaspar-voce/chitara bas; Borbely "Titi" Szilard-tobe. Actuala formula este: Laci Farcas-ch./voc; Bagy Nagy-voc;Borbely Szilard-tobe;Stefan Czifrack-bas.

                       Din trupa mai tin legatura cu Pista. Cam asta e cu Quo Vadis. O trupa foarte occidentala, care la primul festival Top t la care au participat s-au inscris pe ultima suta de metri si au castigat Premiul de Popularitate. Bafta baieti!



Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


17 Iunie 2013 | dan

salut! cum as putea face rost de albumul celor de la quo vadis? l-am ascultat acum multi ani dar fiind pe caseta s-a pierdut!ms frumos
raspunde la acest comentariu

Popup detector