Blogurile BeatFactor

Descantec de Romania

[11 Martie] Dyed Soundorom - Posh - Suciu @ Space Club by Lollipop
17 Februarie 2011 | pilif

 Cu o energie fresh si cu forte noi, Lollipop Events s-a gandit sa intampine primavara intr-un cadru luminos si aerisit. Unde in alta parte daca nu la Club Space. 
Cand?
11 martie 
De ce ? 
Surpiza: Lollipop Events prezinta pentru prima data in Bucuresti, Dyed Soundorom.

Povestea francezului incepe undeva pe ringul de dans al clubului parizian Les Bain Douches, unde a fost remarcat de propietarul locatiei care i-a oferit ocazia de a se ocupa, intai ca promoter si mai apoi ca DJ de petrecerile cu caracter underground. Cariera sa a prins contur abia dupa ce a inceput sa mixeze frecvent in cadrul evenimentelor gazduite de celebra locatie The Rex Club. Dyed a primit ulterior invitatii de a mixa din toate colturile lumii, de la Panorama Bar Berlin sau Fabric Londra, Studio 80 Amsterdam. Anul trecut, dupa aproape 10 ani de la prima sa vizita in celebrul DC10 Ibiza, a fost cooptat in echipa faimoasa de rezidenti, echipa din care au facut parte si romanii Rhadoo si Pedro. In 2010 acesta a ocupat locul 36 in topul Resident Advisor. 

Line up-ul va fi completat de catre artistii Lollipop Events
Posh (http://www.myspace.com/posh111 )
Suciu (http://www.myspace.com/sucescovici ) 
Prezenta obligatorie, hainele cat mai colorate, acadeaua si……………DANSAM!
Biletele se pot procura de la locatie in seara evenimentului, fiind in valoare de 30 Lei pana in ora 24 si 40 Lei dupa ora 24.

Pentru guest list va rugam sa trimiteti un e-mail cu numele complet la: guestlist@lollipop-events.ro
Mentionam ca lista este valabila pana la ora 01:00 si pretul de intrare pentru cei inscrisi va fi de 30 RON.


Postata in:  show-biz  muzica  clubbing  Music biznis  Descantec de Romania

301 Comentarii

Not So Silent Night - second edition - 25 Decembrie 2010 - 06:00 AM
17 Decembrie 2010 | pilif


Reuniunile de familie, impartirile de cadouri, sarutarile sub vasc sunt doar cateva din obiceiurile Craciunului ce iti aduc liniste in suflet…. dar nu si in timpane! 
Echipa Lollipop revine cu a doua editie “Not So Silent Night”. Pregatiti covrigii si portocalele, caci in ziua de Craciun ne vin colindatori frumosi, tineri si talentati. Mai exact, Charlie, Alexandra (Sunrise), Emi (Lollipop), Kozo (Sunrise) si Alecs (Flama) ne vor “colinda” incepand cu ora 06:00, minim 10 ore, in club Embryo, ce isi va redeschide camera mare, inclusiv barul de sus, iar de partea vizuala se va ocupa Camil. 
Vin fiert nu gasiti la bar, dar cu siguranta veti avea parte de alte surprize, ca doar e Craciunul, iar voi ati fost copii cuminti. Cuminți sau fara, Craciun Fericit, baieti si fete! 
 
===============================================
 
Family gatherings, sharing gifts, kissing under the mistletoe are just some of the Christmas traditions that bring you that special peace of mind and silence in your soul .... but not in your eardrums, too! 
Lollipop returns with the second edition of "Not So Silent Night." Prepare the bagels and the oranges because, on the Christmas night, we’ll gather some beautiful, young and talented carolers. More specifically, Charlie, Alexandra (Sunrise), Emi (Lollipop), Kozo (Sunrise) and Alecs (Flama) will go caroling all day long, starting from 06:00, in Embryo club, which will re-open its large room, also including the upstairs bar and the visuals will be taken care by Camil.
You won’t find negus (boiled wine) at the bar, but you certainly may have many other surprises, because it’s Christmas time and you have been good children this year. Good or not, we know how to have proper fun! Merry Christmas, boys and girls!
 
 Facebook Event : http://www.facebook.com/event.php?eid=180591488634555


Postata in:  show-biz  muzica  clubbing  Descantec de Romania

15 Comentarii

Arta vs Ne-arta
09 Noiembrie 2010 | real_drum

Draga cititorule, a trecut ceva timp de la ultima mea spovedanie, confesiune sau cum vrei sa-i mai spui.

In tot acest timp, Magic-ul a inceput sa fie interzis, odata cu shop-urile aferente, Mexicul a zis DA drogurilor, Kristal-ul s-a mutat in Pipera, Sven Vath este noul Tiesto in Romania (in materie de aparitii), Vania este dovada vie ca promovarea petrecerilor pe facebook e cea mai buna, Jijian a mixat cu Jeff Mills, hunii inca nu au cotropit Moldova, Magda si-a lansat album de debut, Paunescu si Aaron Carl au murit, MNAC-ul este noul adapost temporar al Lollipop-ului, Internullo si Eftimie s-au mutat la Vibe FM, Halloween-ul romanesc aduna cele mai multe party-uri pe metru patrat, sampania incepe sa aiba cust de pisat, si multe, multe altele.

Insa subiectul postarii de fata nu are legatura cu nimic din cele de mai sus. Are, o oarecare legatura, cu o idee care ma bantuie de ceva timp si pe care am dezbatut-o in apartamentul meu de pe Soldat Iosif Ion cu unu'''' / altu''''.

Ce este arta? Cum deosebesti astazi, arta adevarata de arta falsa? Ce este arta adevarata? Exista arta adevarata? Se poate falsa in arta crezand o viata intreaga ca ai practicat arta adevarata? Cum deosebim calitatea de cantitate? Ce este adevarat si ce nu? Cum desparti cacatul bun de cel prost?

In arta de astazi, cea contemporana, a ajuns din ce in ce mai dificil sa-ti dai seama ce anume are valoare cu adevarat si ce nu. Raportat la arta clasica, unele parti ale artei contemporane, fie ea muzica, pictura, sculptura, teatru, cinematografie, arhitectura, devine din ce in ce mai greu de inteles. Sau incepe sa nu mai aiba niciun sens, facandu-se arta de amorul artei.

De la wikipedia citire: Arta este în esență cea mai profundă expresie a creativității umane. Pe cât de dificil de definit, pe atât de dificil de evaluat, având în vedere faptul că fiecare artist își alege singur regulile și parametrii de lucru, se poate spune totuși că arta este rezultatul alegerii unui mediu, a unui set de reguli pentru folosirea acestui mediu și a unui set de valori ce determină ce anume merită a fi exprimat prin acel mediu pentru a induce un sentiment, o idee, o senzație sau o trăire în modul cel mai eficient posibil pentru acel mediu. Prin modul său de manifestare, arta poate fi considerată și ca o formă de cunoaștere (cunoașterea artistică).

Singura certitudine pe care o poti avea este ca nu trebuie sa ai certitudini, de niciun fel. Doar prostii au.

Arta fie o halesti cu detasare si subiectivism, fie nu o mai inghiti deloc. Iti ramane in stomac daca esti inzestrat cu mult pragmatism, ti se duce in simtiri daca este de fire poet. Cu alte cuvinte, eu cu cine votez?


Postata in:  Descantec de Romania  BullsHit

0 Comentarii

Petru - M01 Set!
26 Octombrie 2010 | PetruDJ

<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="http://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F6291174&secret_url=false"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="http://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F6291174&secret_url=false" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object>  <span><a href="http://soundcloud.com/rares_hd16/petru-m01">Petru - M01</a> by <a href="http://soundcloud.com/rares_hd16">_Petru_</a></span>


Selena nud? O PROSTIE!
06 Septembrie 2010 | Rated-Y2J

Se pare ca pe site mai sunt si persoane proaste lovite de soarta pe care Dumnezeu le-a lasat sa traiasca in mizerie si care au fost distruse de inundatii , acele persoane care o urasc pe Selena se mai afla printre noi si incearca sa para destepte desi sunt prea proaste , si ratate de viata ca sa poate face asa ceva!

Dragelor cand v-a poza Selena nud voi o sa ganditi! Si asta nu se v-a intampla vreodata pentru ca e imposibil! Si daca nu stiti ce e nud nu va mai baga-ti in seama pentru ca o sa va bag eu altundeva sa va saturati!


Postata in:  show-biz  muzica  Descantec de Romania  Tare-n top

0 Comentarii
Popup detector