Blogurile BeatFactor

Music gadget

Din 5 octombrie OnOff DJ School da startul unui nou sezon de petreceri in Club Embargo din Iasi
26 Septembrie 2011 | onoffdjschool


Din 5 octombrie OnOff DJ School da startul unui nou sezon de petreceri in Club Embargo din Iasi.

Showcase-ul OnOff DJ School si-a propus sa ofere absolventilor sansa de a mixa intr-un club si de a-si demonstra talentul si abilitatile dobandite in timpul cursurilor.

Daca in sezonul 2010-2011 au mixat, pe langa absolventii OnOff si DJi cunoscuti la nivel national cum ar fi Andy Morehouse, Mihai Popoviciu, Mahony, Mano, Jay Bliss, in acest sezon ne propunem sa continuam in aceeasi maniera, iar la petrecerea de inchidere a sezonului sa avem ca invitat un cunoscut dj si producator din afara tarii.

Showcase-ul porneste cu Istra Tec & Cosmin Dias iar lista urmatorilor invitati va fi anuntata in curand.

Website: www.onoffdjschool.ro

Facebook: www.facebook.com/onoffdjschool

 

 

 

 

 


Postata in:  show-biz  muzica  clubbing  critica-muzicala  Music gadget

3 Comentarii

OnOff DJ School Graduation Party 6
01 August 2011 | onoffdjschool

Miercuri, 3 August 2011, OnOff DJ School prezinta Graduation Party 6 @ Embargo

La sfarsitul fiecarei sesiuni, cursantii  au posibilitatea de a mixa in cadrul evenimentului de absolvire.

Line up:

Trainers: Istra Tec & DJ Spark

Graduates: Shadi, DJ Hexon, DJ Axel, DJ Kove, Theodor Pop, Eric White, DJ Shaggy, DJ Bebb, Dany HD, Crystal Noise.

Timeline:

10:00 - 12:30 mixing OUT (Embargo Terrace)
12:30 - 05:00 mixing IN (Embargo Club)

www.onoffdjschool.ro
www.istratec.com


Postata in:  show-biz  muzica  clubbing  critica-muzicala  Music gadget

0 Comentarii

Muzica: Skype vs Yahoo Messenger
12 Mai 2011 | Alecu

Am comparat putin Yahoo Messenger cu Skype la plug-in-uri legate de muzica. Tind sa cred ca Yahoo e mai bun, desi Skype ofera mai multe variante.

Da.. cand cauti locuri de munca ai mult timp liber. Daca mai stau mult in somaj cred ca o sa innebunesc. Revenind la Yahoo Messenger si Skype, primul are Yahoo Music care este foarte interesant pentru ca iti poti alege muzica pe care s-o asculti si ai optiune daca sa apara la status sau nu.

La Skype este un plug-in "iTunes Info History" care arata ce muzica asculti in acel moment fara sa faci nimic, mai e "Ministry of Sound Radio Player", "Winamp mood", "Winamp Info History", toate gasite la categoria Miscellaneous.

Poate doar m-am obisnuit eu cu Yahoo si de-asta mi se pare mai bun. Tot la fel m-am decis si asupra unui fotograf. Nunta amicului meu se apropie si trebuie sa ii recomand unul bun, asa ca o sa-i dau datele de contact ale unui profesionist care m-a obisnuit sa faca o treaba buna. Mai ramane de vazut si cine comanda flori.


Postata in:  Music gadget

0 Comentarii

Rich Colours Event - 3rd Edition
02 Mai 2011 | onoffdjschool

Rich Colours Event - a ajuns la cea de a treia editie


Locatie: Cort Ursus, vis-a-vis de Univ. Petre Andrei
Data: Saturday, 11 June 2011
Dress code: coloured
Intrare: 15ron

Rich Colours Event isi propune sa schimbe tinuta evenimentelor obisnuite unde majoritatea celor din public se imbraca in alb si negru, iar majoritatea DJ-ilor realizeaza DJ Set, creand astfel un eveniment la care publicul va purta culori cat mai vii, iar invitatii principali vor realiza LIVE.

LINE UP:

● The Tune Teasers - 1h LIVE & 2h DJ SET (00:30 - 3:30)
Online:
www.myspace.com/thetuneteasers
www.istratec.com
myspace.com/cosmindias
www.soundcloud.com/istratec

Cu o experienta de 10 ani pe scena muzicii electronice Istra Tec, Cosmin Dias si O. Sparks au pus bazele unui proiect LIVE intitulat The Tune Teasers.
Deasemenea Istra Tec si Cosmin Dias sunt cunoscuti si pentru productiile si remixurile lor semnate la Apparel Music, Crossworld Records sau Club-A-Club Recordings, unul dintre cele mai apreciate release-uri fiind "Guibass/Clemens EP" -[http://soundcloud.com/istratec/istra-tec-cosmin-dias-ft-julian-hruza-oana-s-guibass-voca], acesta beneficiind si de un EP cu remixuri ce va aparea in luna iunie la CWR.
O alta productie de succes a celor doi este remixul unreleased la
"Iio - Rapture" [http://soundcloud.com/istratec/iio-rapture-2011-istra-tec-cosmin-dias-unreleased-remix].


● Ruana - DJ Set (23:00 - 00:30)
Online:
myspace.com/ruanar

Leonte Roxana sub numele de scena Ruana a inceput sa fie pasionata de muzica electronica inca de acum cinci ani. Club Skye a fost primul club in care a mixat ca incepator iar apoi a urmat si absolvit cursurile OnOff DJ School.
Ulterior a urmat o ascensiune, ea fiind invitata in atat in cluburi din Iasi cat si din imprejurimi, cum ar fi : Club Freedom (Roman), Club Down Town Cinema (Falticeni), Club Sensation (Botosani), Club XS (Iasi), Embargo (Iasi). Genurile abordate de Ruana sunt tech house, house si techno deep.● ManO - DJ Set (3:30 - 6:00)
Online:
myspace.com/djmanoo

Totul a inceput acum 5 ani in clubul unui prieten unde fiind fascinat de mixere, playere si cum DJ-ul isi misca mainile pe playere si turntables, a decis sa treaca mai departe de la ascultator de muzica la Dj-ing.
Dupa un timp, a devenit rezident in acel club, numit Fantasy si dupa inca un an in celalalt club din oras, Empire amandoua din orasul natal Husi.
Un pas important in ascensiunea lui a fost rezidenta la al 11-lea club din Romania, (2009) HYPNOTIC din Iasi, unde a impartit playerele si mixerul cu aproape toti DJ-ii mari romani printre care se numara si Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Livio, Raoul Russu, Pagal, Jay Bliss, Mihai Popoviciu, Vika Jigulina, The Model, Dan Ene si multi altii, dar si cu DJi internationali precum Satoshi Tomiie, simon Baker, Monoroom, Alex Flitsch, Markus Homm, Tom Clark si multi altii.
Anul 2010 i-a adus propriul show de radio la One Underground [www.oneunderground.ro], cel mai bun radio de underground din Romania, cat si 2 warmup-uri de exceptie pentru 2 DJi de talie mondiala: Mark Knight si Nic Fanciulli.
Seturile semnate Mano se pot asculta Joi de la 18:00 la One Underground [www.oneunderground.ro] cat si ca Guest lunar Crossworld Records Podcast pe Deep Vibes (UK).

www.richcoloursevent.com
www.istratec.com

Accesul strict interzis persoanelor sub 18 ani.
Eveniment recomandat de OnOff DJ School


Postata in:  show-biz  muzica  clubbing  critica-muzicala  Music gadget

0 Comentarii

OnOff DJ School Showcase - Guest DJ - Byby
25 Aprilie 2011 | onoffdjschool

Line-up /
Warm-up - Istra Tec
Guest DJ - Byby
Promoter /
OnOff DJ School,  Embargo Iasi
Byby - un artist roman de mare perspectiva care a confirmat, in mare parte, asteptarile pasionatilor de muzica electronica din tara noastra.

Cateva din petrecerile renumite la care a mixat au fost:
- Kudos Beach, cu ocazia InDeep&Dance Days (1 mai 2010),
- Scena Daimon - din cadrul Nights.ro 9 years Anniversary,
- Warm-up la Nights.ro Awards 2011.

DJ Byby a luat locul 2 la Nights.ro Awards la categoria - Cea mai buna ascensiune in 2010, iar de 1 mai va mixa alaturi de colegul sau Eddy pe plaja la InDeep&Dance Days 2011.

Pentru OnOff DJ School Showcase vine pe 27 aprilie in club Embargo Iasi.

In warm-up va mixa Istra Tec, DJ si Producator din Iasi ce face parte din proiectul LIVE - The Tune Teasers.

Online:
www.myspace.com/bybydj
www.istratec.com
www.onoffdjschool.ro


Postata in:  show-biz  muzica  clubbing  critica-muzicala  Tare-n top  Music gadget

0 Comentarii

OnOff DJ School prezinta Graduation Party 5 @ Embargo Iasi, Miercuri 13 aprilie
09 Aprilie 2011 | onoffdjschool

OnOff DJ School prezinta Graduation Party 5 @ Embargo Iasi, Miercuri 13 aprilie.

La sfarsitul fiecarei sesiuni de cursuri, OnOff DJ School le ofera cursantilor posibilitatea de a mixa in cadrul evenimentului de absolvire.

Graduation Party 5 ii are ca invitati speciali pe The Tune Teasers [ Istra Tec, Cosmin Dias si O. Sparks ],  trei DJi  locali foarte talentati care au pus bazele unui proiect LIVE. La eveniment va mixa si Julianno, trainer alaturi de Istra Tec si O. Sparks in cadrul OnOff DJ School.

Istra Tec si Cosmin Dias sunt deasemenea cunoscuti pentru productiile si remixurile lor semnate la Apparel Music, Crossworld Records sau Club-A-Club Recordings, cel mai apreciat release fiind Guibass/Clemens EP, acesta beneficiind si de un EP cu remixuri ce va aparea in luna iunie la CWR.

Online:
www.istratec.com
www.onoffdjschool.ro
www.richcoloursevent.com
www.facebook.com/onoffdjschool


Postata in:  show-biz  muzica  clubbing  critica-muzicala  Music gadget

0 Comentarii

Super Petrecere Club Sub Scena si FunkyBiz
15 Martie 2011 | SuperFunky

Daca iti plac distractiile cu super muzica si super DJ, Club Sub Scena din incinta cafe-teatrului Godot -Centrul Vechi vine in intampinare cu super party-uri de Sambata, iar alaturi de FunkyBiz.ro oferta este de necombatut. Vrei sa te distrezi la maxim profita acum de oferta actuala 6 lei pretul de intrare cu un shot si un cocktail de incalzire incluse.
Ce mai astepti ? Intra pe funkybiz.ro si cat ai clipi ti-ai asigurat petrecerea pentru tine si prietenii tai.

Sambata 19 Marti 2011 invitatul serii este Matei Oprina cu The Works

Va asteptam la o petrecere nebuna, nebuna nebuna!!!!


Postata in:  show-biz  clubbing  Music biznis  Music gadget

0 Comentarii

OnOff Speakers Sessions
02 Martie 2011 | onoffdjschool

OnOff DJ School a introdus conceptul de Speakers Sessions invitand la fiecare serie de cursuri un DJ care sa impartaseasca fragmente din experienta sa participantilor.

Prima sesiune l-a avut invitat pe Andy More House, un nume cu sonoritate in randul promotorilor muzicii house in Romania.

Viziunea sa de ansamblu asupra aspectelor si caracteristicilor ocupatiei de DJ l-a adus in randul speakerilor scolii, deschizand astfel seria de evenimente de acest gen.

Pentru a doua sesiune ne-am bucurat  de prezenta binecunoscutul DJ si producator Mihai Popoviciu care a impartasit absolventilor, printre altele, despre cum a invatat sa faca beatmatching, ce inseamna in viziunea sa un DJ bun sau modul in care s-a afirmat prin productie muzicala.Postata in:  show-biz  muzica  clubbing  critica-muzicala  Music gadget

0 Comentarii

Octav Paul
06 Decembrie 2010 | OctavPaul

Salut,

mi se pare interesanta ideea de blog pe site-ul beatfactor.ro, si voi incerca sa-mi exprim cateva idei legate de muzica pe aceasta cale.

Merci, si astept comentariile voastre pe viitor... 


Petru - M01 Set!
26 Octombrie 2010 | PetruDJ

<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="http://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F6291174&secret_url=false"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="http://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F6291174&secret_url=false" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object>  <span><a href="http://soundcloud.com/rares_hd16/petru-m01">Petru - M01</a> by <a href="http://soundcloud.com/rares_hd16">_Petru_</a></span>


Popup detector