Muzica: Skype vs Yahoo Messenger
12 Mai 2011 | Alecu

Am comparat putin Yahoo Messenger cu Skype la plug-in-uri legate de muzica. Tind sa cred ca Yahoo e mai bun, desi Skype ofera mai multe variante.

Da.. cand cauti locuri de munca ai mult timp liber. Daca mai stau mult in somaj cred ca o sa innebunesc. Revenind la Yahoo Messenger si Skype, primul are Yahoo Music care este foarte interesant pentru ca iti poti alege muzica pe care s-o asculti si ai optiune daca sa apara la status sau nu.

La Skype este un plug-in "iTunes Info History" care arata ce muzica asculti in acel moment fara sa faci nimic, mai e "Ministry of Sound Radio Player", "Winamp mood", "Winamp Info History", toate gasite la categoria Miscellaneous.

Poate doar m-am obisnuit eu cu Yahoo si de-asta mi se pare mai bun. Tot la fel m-am decis si asupra unui fotograf. Nunta amicului meu se apropie si trebuie sa ii recomand unul bun, asa ca o sa-i dau datele de contact ale unui profesionist care m-a obisnuit sa faca o treaba buna. Mai ramane de vazut si cine comanda flori.Postata in:  Music gadget

Comenteaza

Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod
Popup detector