Intalnire cu muzica III
26 Aprilie 2010 | dragos_george.stan

La RADIO CAMPUS Buzau am ascultat prima data muzica de calitate (gresesc, mai intai am ascultat muzica buna la RADIO BUZAU, oricum e vorba de aceeasi oameni care au plecat de la R. Buzau la R. Campus): emisiunea se numea Magazinul de vechituri si aici am auzit prima data de Captain Beefheart, Frank Zappa, istoria Deep Purple etc.

                         Emisiunea avea si un concurs la care participam si eu. Premiul era o invitatie de 15 minute in studioul radio in care prezentai tu o trupa. Eu am castigat de 2 ori concursul si am prezentat prima data The Animals si a 2 a oara Cream. Eu fiind foarte mic p\'atunci, realizatorii emisiunii erau contrariati cum de stiu de trupele astea " batrane ". Stiam de trupele astea batrane pt. ca citeam/cumparam Pop,rock&show/Vox Pop Rock, carti despre viata artistilor, si cred ca cel mai important ma uitam la emisiunile lui Mihai Godoroja -  FRAGIL. Aia ramane in nostalgia mea pana astazi cea mai buna emisiune educativa pe teme de muzica. Stiu, multi or sa spuna de METRONOMUL regretatului Cornel Chiriac, din pacate eu n-am prins acele emisiuni care au o aura de legenda.

                           Asa ca raman la Fragil. Treaba era aiurea pt. motivul ca era difuzata la o ora tarzie pt. un tanar care trebuia a 2-a zi sa mearga la scoala, la antrenament si asa mai departe. Eu reuseam de cele mai multe ori sa-i pacalesc (dau asa credeam eu!!!!!!!!) punand o patura in geamul de la usa. Aici am vazut Semnal M - tribute to Creedence Clearwater Revival, Basorelief, Documentar cu viata marii voci care a fost Janis Joplin, si cate si mai cate. Iris, cartea despre viata lui Jimi hendrix pe care mi-am cumparat-o din banii pe alocatie.

                            Mii de multumiri Domnule Godoroja!

 



Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod
Popup detector