Intalnire cu muzica - II
23 Martie 2010 | dragos_george.stan

                        Mi-am luat primul cd  (Deep Purple-Best Ballads) chiar daca nu aveam la ce sa-l ascult. Dupa 2 ani cred ne-au luat ai mei o combina . Timp de 2 ani, s-a facut la misto de mine de mi se acrise. Numai ca, dupa ce s-a luat combina, vroiau sa asculte ceva la cd. Si a venit si randul meu sa fac mistouri.

                         Intr-un an am fost la colindat cu niste colegi de clasa. Eram 6 si ne-am impartit in 2 echipe. Abia aparusera bancnotele de 10.000 de lei, si un tip la care am nimerit din intamplare, si care in prima faza ne-a zis ca n-are timp, ca are musafiri, probabil i s-a facut mila de noi si ne-a primit in casa. Dupa ce am colindat noi (nu stiam decat 2 colinde si omu\' cica doar atat?) ne-a dat cate un pahar cu suc si o bancnota de 10.000 de lei. Mi-a dat mie banii ca eram mai inalt\"\"iar eu era sa ma innec cu sucul. Ia-m zis ca n-avem sa-i dam restu\', la care omu\' a ras cu pofta si ne-am luat la revedere. Tipu\' asta avea biblioteca plina cu viniluri!!!!!!!!!!!!! Cred ca era pilot sau ceva de genu\' asta.

                            Stransesem o suma frumusica asa ca m-am dus la magaznul de unde-mi cumparam casete si mi-am luat o sacosa plina cu casete si un vinil cu Black Sabbath-Paranoid (ed. sarbeasca). De fiecare data cand mergeam in deplasari (o data pe saptamana aveam meciuri in deplasare)  imi cumparam casete cu sacosa. Cel mai misto magazin de muzica l-am gasit in Oradea. Din pacate n-am reusit sa-mi cumpar prea multa muzica din cauza ca nu prea aveam bani.

                              Chiar daca acum poti descarca (contracost su nu\"\")muzica in diferite formate, raman un colectionar de cd-uri (ed. limitate etc). Cand ma gandesc ca se asculta muzica la magnetofon-pe benzi de magnetofon, casete, cand vedeai un cd rea ceva extraordinar. Ma gandesc cum o sa reactioneze fiu-meu (4 ani) cand o sa-i povestesc de banda de magnetofon, caseta audio, caseta video, viniluri, placi de patefon, cd-uri si dvd-uri.

                               Traiasca sticku\' si i-podu\'! 



Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod

Comentarii


23 Martie 2010 | dragos_george.stan

TE REFERI LA CE ASCULT IN MOMENTUL ASTA?
raspunde la acest comentariu

23 Martie 2010 | angefoudamour

da. ce asculti in prezent...

23 Martie 2010 | angefoudamour

:) wow... cate lucruri tii minte. ce asculti acum?
raspunde la acest comentariu

23 Martie 2010 | dragos_george.stan

TE REFERI LA CE ASCULT IN MOMENTUL ASTA?

Popup detector