Kumm- Far From Telescopes
19 Martie 2010 | dragos_george.stan

                     Ii ascult pe baietii de la Kumm de 10 ani, adica de prin 2000. Am ascultat prima data albumul lor de debut " Moonsweat March " si mi s-a parut extraordinar. Am zis: " frate astia-s romani?". Da, erau romani. Monnsweat e albumul meu preferat de la Kumm, insa de placut imi plac toate. Fiecare are ceva...special pe el. Cu fiecare album baietii au evoluat, au schimbat la fiecare album, e foarte bine. extremistii progresivului s-au grabit sa-i infiereze pt. faptul ca nu mai canta progres.  Eu unul sunt un fan al progresului, dar mai intii de toate al bunului gust. Muzica in general iti place s-au nu-ti place.  

                     " Far From Telescopes ", ultimul album al trupei, autoprodus, la casa lo de discuri proprie, FIVER HOUSE, are de toate, dar spre deosebire de celelalte albume ale trupei are ceva ludic in el, ma refer la sound care este foarte modern, si ce sa mai, baietii au mai simplificat lucrurile. Am citit cateva impresii ale fanilor pe forumul trupei, cateva recenzii, ca aia suna nu stiu cum, ca ailalta suna prea....Sa fim seriosi, eu sunt satul de teoreticieni din astia ratati, care ma scot din sarite. Cum dealtfel ma enerveaza si tipele care isi dau drumu\' pe ele ca s-a uitat nu stiu cum Cata la ele si sunt in pragul.......Ma rog, cam asta e.

                      Prietenul Oigan a spus ca cei care au fost pana acum cu ei si nu le mai place cum suna Kumm, pot sa se dea jos in statia care urmeaza. Cantonarea intr-un gen anume nu-ti permite sa evoluezi. Daca J.S. Bach ar fi compus numai fugi, credeti ca mai vorbea lumea de el si in anii astia? Nu prea cred!!! Oamenii nu inteleg ca artistul poate sa schimbe macazul,  e dreptul lui, pt. ca artistul nu cere auditoriului sa ramana cu aceeasi pereche de chiloti pe el vreo 2 ani.

                      Eu raman in tren!

                                                                                           bye bye 

 

                                



Nume*


Email*


Url


Comentariu*


Cod de securitate

Cod
Popup detector