Voteaza piesa romanilor Victor M si Danny, in concursul Bedroom Bedlam Fast Trax

30 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Victor M a fost al treilea roman participant la concurs, pe care l-a si castigat in luna iulie cu piesa The Dub Club, iar piesa a fost lansata la Bedroom Bedlam in august. Pana vineri dimineata, 3 octombrie puteti vota piesa 'Not Till Tomorrow' compusa alaturi de Danny la adresa blog.fasttrax.tv.

Nascut in septembrie 1988 in Slobozia, Romania, Victor Mihailescu a avut un interes deosebit pentru muzica inca de mic. Totul a inceput cu casete vechi cu Jean Michell Jarre, Vangelis, Enigma ale parintilor, mai tarziu Chemical Brothers, Moby, Chicane. Ascultand o paleta muzicala larga, el a dezvoltat un gust extins pentru diferite genuri, de la ambient la rock, house, trance si techno.

De-a lungul anilor a incercat diferite manifestari artistice: dansuri moderne, grafica, scenaristica, regie, dar in final a descoperit ca muzica e cea mai satisfacatoare si placuta arta. A inceput jucandu-se cu diferite programe de mixat si invatand teoretic de pe internet cum se mixeaza pe scule, Victor a dat proba la un pub local, iar urmatoarea zi a debutat facand warm-up lui Vania. Incepand cu acea noapte el a avut rezidenta un an.

De asemenea a avut o emisiune saptamanala trance la Radio DJ, alta la Radio Net, a fost invitat la Fresh FM, Radio Lynx, a facut warm-up pentru Suie Paparude si a mixat la diferite petreceri private. A inceput productia imediat dupa DJ-ing, incet dar sigur si-a imbunatatit sunetul si a experimentat diferite genuri.

Dana aka Danny si-a descoperit pasiunea in anul 2000 in urma unui pariu in familie, care s-a dovedit a fi castigat atunci cand a fost admisa la Scoala Populara de Arta din Bucuresti. Desi a renuntat la aceasta dupa doar un an, ideea de a canta si a compune nu a parasit-o nici pana in ziua de azi. Nascuta in 1985, Danny nu face parte din categoria vocalistilor care si-au descoperit talentul la varste foarte fragede si nici din cea a muzicienilor cu studii superioare in aceasta arta. Asta insa nu o opreste sa se exprime prin muzica si iata, anul 2008 i-a adus colaborari atat cu producatori romani cat si internationali.

Prima compozitie in adevaratul sens al cuvantului pe care a realizat-o in 2005 este pentru Dj Avando, fost coleg de facultate si foarte bun prieten, compozitie care i-a deschis apetitul catre trance si progressive, desi la origini a fost influentata de artisti precum Alanis Morissette, Tori Amos si chiar Mariah Carey. Anul 2008 aduce si colaborari cu artisti internationali precum Michael Angelo, Carl B, Adam Nickey, Super8 & Tab, Miikka Leinonen si altii, lansari ce se vor realiza pe parcursul anilor 2008 si 2009.

Photo Danny by Mihai Solovastru


Popup detector