A doua editie a workshop-ului de turntablism

16 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

* Turntablism = Arta de a crea muzica prin manipularea sunetelor cu ajutorul pick-upurilor (platanelor) sau al platanelor digitale (CD playere) si al unui mixer.


* - pornind de la aceasta activitate - Turntablism.ro organizeaza:


Turntable Workshop - Editia a II-a.


Eveniment ce reuneste in data de 24 - 25 Septembrie 2010, Disc-Jockey din toata tara sub conceptul unui atelier de creatie.


La eveniment vor participa DJ din diferite "zone" muzicale, cum ar fi: Funk, Electro-Funk, Hip-Hop, DubStep, Drum and Bass etc. Acestia sunt Vania, Ufe & Zicu, Undoo, Grigo, Faibo X, 528 Hz, Freakadadisk, Carbon, Spaish It!, F.L.U., Almost Famous Saints, DJ DanielDoicescu, Schrabeat, HighGround, Rude, DJ Misu.


Evenimentul se va desfasura in cadrul celui mai FRESH club din Bucuresti, si anume Envy Club, situat pe strada Amiral Balescu, numarul 3, zona Dorobanti - Charles de Gaulle.


REZERVARI: 0752.441.990


In cadrul atelierului participantii vor avea ocazia sa faca schimb de experienta, sa-si expuna diverse pareri si sa discute deschis despre forma de turntablism pe care o practica. Fiecare din cele doua zile ale evenimentului vor fi incununate de cate o petrecere la care muzica va fi asigurata de Disc-Jockey'i participanti.


Intrarea este GRATUITA, asa ca va asteptam in numar cat mai mare sa descoperiti ce inseamna arta manipularii sunetelor din pick-up!


Eveniment organizat si sustinut de Comunitatea Turntablism.ro.



Popup detector