Vania: 'Funk si Disco, directia noua pentru productiile de club'

26 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Tiberiu Jakab aka Vania, jumatate din OK Corral, vorbeste in cadrul unui interviu recent despre planurile sale in materie de productie muzicala si despre schimbarea de sound pe care a adus-o in ultimul an.


"Schimbarea aceasta de stil a fost primita foarte bine de catre public; altfel poate ca am fi renuntat la ea, pentru ca pana la urma, pulicul conteaza. Toti din tara asta au o problema, nu vor sa respecte public deloc si il tot subestimeaza. daca nu-ti respecti public, la un moment dat o sa cazi de unde ai ajuns. Toate schimbarile noastre de stil de acum incolo, pentru public sunt", spune Vania in cadrul unui interviu pentru nights.ro.


Desi proiectul OK Corral a reprezentat si reprezinta in continuare muzica underground, Vania marturiseste ca in materie de planuri muzicale pentru viitorul apropiat, incearca o "dezvirginare pe piata de radio". "Directia noua pentru productiile de club este spre funk si disco, ceea ce si punem. Avem si piese in care avem mare incredere si care se preteaza pentru radio. Pentru una din ele am lucrat cu Junkyard, iar acum lucram la o alta piesa cu Brad Vee Johnson. Pentru partea de voce lucram cu Victor aka Brazda lui Novac".


Abordarea unei noi directii muzicale a lui Vania si Thornado, cei doi DJi si producatori din spatele Ok Corral, poate fi receptata si dupa cateva mixuri realizate recent, pe care le puteti asculta in playerele aferente de mai jos. Interviul video este disponibil aici si aici.




Popup detector