Transilvanian Summit 2007 in Cluj-Napoca

19 Martie 2007 Beat Factor BeatFactor

Seara de 17 Martie a adus la Cluj-Napoca editia de primavara a seriei de concerte adunate sunb numele de Transylvanian Summit. Evenimentul s-a tinut la Sala Sporturilor "Horia Demian" iar ca invitati oficiali au fost Dave Angel din Londra, Chris Da Break din Polonia, si cei trei romani de la Skills: Horace Dan D, Mihai Popoviciu si Lektronikumuz. Partea de visuals a fost asigurata de catre VJ Six.

Dupa multa vorba si pregatiri intense iata ca Transilvanian Summit a fost o reusita. Daca pentru Bucuresti seara de 17 martie a fost una incarcata nici Clujul nu a fost mai prejos.

Era ora 22:00 P.M cand lumea a inceput sa se adune la Sala Sporturilor dar stateau cuminti ori pe scari ori la taclare. Nu se dadea semne ca acolo ar urma sa fie un eveniment despre care si Bucurestiul stia mai multe. Da, a fost putin stanjenitor la aflarea ca tinerii din cluj nu stiau de acest eveniment chiar si cu o saptamana inainte ca acesta sa aiba loc. Dave Angel nu a mai ajuns deloc, din motive de transport, insa polonezul a facut fata cu brio celor prezenti la eveniment.

Ora 1:00 A.M si se mixa de zor, lumea a inceput sa se miste cu mai multa vlaga. S-a ajuns si la minimal techno..atunci publicul a izbucnit in strigate iar ringul s-a umplut. Oameni au aparut parca de nicaieri. Telefoanele erau in aer adunand amintiri pentru urmatoarea dimineata cand poate nu totul ar fi fost prea clar.

Printre fumul ametitor si animatorii care au dansat in continu, lumea se zbenguia pe ritmurile aduse de DJ mult aclamati. Atat la etaj langa bar cat si jos in multime atmosfera a fost cat se poate de aprinsa, toata nebunia tinand pana in zorii zilei.

Speram ca pe viitor publicul sa fie mai receptiv la ce se intampla chiar sub nasul lor. Cat despre eveniment numai de bine...le asteptam pe urmatoarele cu interes.

Galerie Foto: Transilvanian Summit 2007


Popup detector