Horace Dan D - Mix Club Sweet1, Gijon 2012

14 Ianuarie 2013 romania bestmusic Best Music

Mai jos puteti asculta un set live al lui Horace Dan D din Club Sweet1, Gijon (Spania).


Mixul este de la inceputul lui decembrie 2012, cand Horace Dan D a mixat in Spania. Mixul a fost pastrat pentru un post de radio din Franta, insa acolo va ajunge altul mai nou, inregistrat candva in viitor.


Ceea ce-l evidentiaza fata de dj-ii din generatia sa, sunt participarile numeroase la evenimente din afara granitelor tarii. Horace a fost primul dj roman care a intreprins un turneu in afara granitelor tarii: iunie 2003 in Germania si august 2003 in Polonia. De atunci este invitat regulat de cluburi sau la evenimente din Germania, Polonia, Ungaria, Elvetia, Austria, Serbia, Spania, Cehia, etc.


A mixat alaturi de Chris Liebing, UMEK, Pascal FEOS, Dave Angel, Valentino Kanzyani, Octave One, Trevor Rockliffe, Tom Novy, Toni Rios, Redhead, Chris Liberator, Felix Krcher, Samuel L. Session, Markantonio, Marco Lenzi, Tim Taylor, Marko Nastic, Lucca, Danillo Vigoritto, Alex Bau, Sven Dedek, Felipe, Tonio, Pero Fulhouse, Pet Duo, Pauli Steinbach, Basic Implant, D. Diggler, Freestylers & Jay Cunning, DJ Vini, Marcus James, Diana DRouz, My-T-Mike, Jay Base, Titanium live, Norman Austin, Sylvie, Kuhl, Oliver Hunteman, Funkmasters, si multi, multi altii.


Horace Dan D. mixeaza doar pe turn-tables (chiar si pe 3), performance care si-l imbunatateste cu un Cycloops si un Air FX. Ii place foarte mult muzica care are ritm, care te face sa te misti, prestatia sa fiind una dinamica. Stilurile abordate in prezent sunt: techno, electro, minimal-techno uneori presarate cu influente acid.


Horace Dan D - Mix Club Sweet1, Gijon (Spania)



Asculta muzica online pe Beatfactor.ro


Popup detector