Marco Nastic revine in Cluj Napoca

28 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Dupa aproape doi ani de la prezenta in cadrul festivalului Delahoya, Marko Nastic revine in Cluj Napoca, de data aceasta in clubul Midi, in cadrul unui eveniment organizat de Skills Records ce va avea loc pe data de 18 martie.


Marko Nastic este de altfel unul din cei mai talentati si apreciati dj-i si producatori din estul Europei, mixand constant de aproape 10 ani incoace la cele mai mari evenimente de pe tot globul.


Povestea lui incepe insa in Serbia anilor 90, atunci cand muzica electronica si razboiul faceau ravagii in tara sa. Nimic insa nu i-a putut opri pe Marko si prietenii sai sa construiasca una din cele mai dinamice scene de muzica electronica din Europa, party-urile ilegale organizate de ei in acea perioada devenind intre timp legende urbane. Nu a trecut mult timp si renumele lui Marko s-a raspandit dincolo de granitele Serbiei, stilul sau unic de a mixa pe 3 turn-tables recomandandu-l alaturi de alti artisti est europeni ca Umek sau Valentino Kanzyani - alaturi de care formeaza in acea perioada echipa Recycled Loops.


Mai tarziu se alatura labelului „Jesus Loved You” condus de Valentino Kanzyani, urmand sa fondeze propriile sale labeluri: Recon Warriors, Recon Light si Traffica – devenind un artist complet, caruia nu i se poate aplica nicio eticheta.


Line up-ul evenimentului este completat de catre artistii Skills Records - Horace Dan D si Just D'Light.


Popup detector