Toni Rios si Nutrunner impreuna in Kristal Glam Club

15 Februarie 2007 Beat Factor BeatFactor

Weekend-ul acesta este plin de evenimente interesante. Dupa ce maine seara Digweed va zdruncina peretii clubului Kristal, sambata este timpul sa ii ascultam pe Toni Rios si Nutrunner (acesta din urma intr-o prestatie live). In deschidere avem parte de doi DJ-i romani, Negru si Ali Nasser.

Evenimentul de sambata seara este prezentat de catre Sunrise si ii are ca invitati pe Toni Rios si Nutrunner. Primul artist este un alt reprezentant de succes al brandului Cocoon, in vreme ce Nutrunner este un artist foarte promitator care tocmai a semnat un release la casa de discuri Silver Planet devenita legendara pentru productiile progressive house si electro.

Toni Rios, pe numele sau adevarat Antonio Jose Ferro, este un artist in varsta de 36 de ani, cunoscut de publicul roman pentru energia din seturile sale. Pe plan mondial s-a facut remarcat prin productiile de la case de discuri precum Federation Of Drums, Danza Electronica, Kling Klong si altele. El va fi prezent in Bucuresti, dupa ce vineri seara urmeaza sa mixeze in lcubul DIesel din Cluj Napoca.

In deschidere vor mixa Negru si Ali Nasser.






Popup detector