Interviu Tiefschwarz

16 August 2006 Beat Factor BeatFactor

Alexander si Sebastian Schwarz. Originari din Germania, au pus bazele Tiefschwarz in anul 1996, alaturi de Peter Hoff, un important membru al echipei de productie. Tiefschwarz, care in germana inseamna negru intens, e o combinatie a numelui lor de familie si a pasiunii lor pentru muzica electronica. Dj-i rezidenti intr-un club german, calatoresc in jurul lumii, remixeaza piese, scot albume...asta reprezinta doar o mica parte din activitatea celor de la Tiefschwarz ca artisti.

Tatal lor a fost cel care le-a facut cunostinta cu muzica. El era cel care aducea acasa tot felul de casete si discuri vechi. Asa au ajuns cei doi frati de la Tiefschwarz sa fie interesati de muzica. Ascultau orice gen, incepand cu Beatles, Rolling Stones, jazz, muzica anilor 50, orice le cadea in mana. Si acum au ajuns Dj-i cunoscuti in toata lumea. Chiar si anul acesta a fost extraordinar. Au terminat un nou album, au facut trei remixuri pentru Madonna, Depeche Mode si Roxy Music, o compilatie pentru festivaluri mari din Germania, Time Wrap, si-au deschis propriul lor label, Souvenir si, bineinteles, au scos compilatia Fabric 29.

In afara rezidentiatului, Ali si Basti au calatorit prin toata Europa si nu numai din 1995. Au mixat la nenumarate evenimente majore si in cluburi foarte cunoscute atat in Germania, cat si in Elvetia (Zrich, Geneva, Lausanne, Bern, Basle, etc), cat si in orase mari ca Miami (W.M.C.), New York, Washington, Melbourne, Sydney, Praga, Sarajevo, Amsterdam, Bruxelles, Antwerp, Rimini, Stockholm, Londra, Leeds, Sheffield, Ibiza, etc.

Interviu: Sub platforma Tiefschwarz


Popup detector