Party-uri pentru care merita sa NU te bucuri de Vallentine's Day

13 Februarie 2007 Beat Factor BeatFactor

Ziua indragostitilor sau Sfantul Valentin este un eveniment ce a capatat o amploare suspect de mare, mai ales daca luam in consideratie unghiul de abordare comercial, singurul de altfel din care poate fi analizata aceasta zi. Beat Factor va prezinta cateva petreceri pentru care merita sa NU va bucurati de aceasta pseudo-sarbatoare.

Ziua de 14 februarie este una din cele mai asteptate zile din aceasta iarna, in special de catre pasionatii hamburgerilor de la McDonalds. Iata cateva evenimente pentru care nu trebuie sa credeti in aceasta zi:

Marika isi deschide seria de petreceri din clubul B 52, alaturi de Unu', de la orele 22.00. Nu este mentionat absolut nimic despre Vallentine's Day, din nefericire. Nici Boru & Alex Jijianu nu par sa aiba vreo legatura cu aceasta zi. Ei vor fi totusi in Expirat.

Tom Wilson va mixa in Embryo, in cadrul unui "Bloody Vallentine". Adica este recomandata costumatia in negru. Se pare ca el nu prea celebreaza ziua indragostitilor, ci mai mult un "gothic night".

Ce legatura exista intre techno-ul lui Horace Dan D si Vallentine's Day? Niciuna?! Totusi, el va fi prezent in Craiova, unde va mixa in clubul Medieval.

Si daca nu v-au convins aceste evenimente si credeti totusi ca Vallentine's Day exista, noi va recomandam sa stati acasa, sa mancati paine prajita si sa spargeti niste becuri de 100 w.


Popup detector