Ultimul party Selectro din acest sezon

04 Iulie 2011 Beat Factor BeatFactor

Proaspat intors de la B'estFest cu chef de distractie, Selectro revine miercurea aceasta, 6 iulie, pentru un ultim party pentru acest sezon.


Cu toate acestea, clubul Expirat va fi deschis si pe perioada verii, in formula SELECTOR Summer by SELECTRO ™ and friends.


Pentru party-ul de final de sezon, participantii vor avea de-a face cu trei artisti de break-beat care tin in continuare steagul sus pe acest segment muzical. Unul din ei este australian (Karl Sav), iar celalalti doi sunt romani (Mesmer si D-Laid). In Other Side mixeaza Marika, Pagal, Greeg si Moonsound.


Karl Sav este omul care a reusit sa faca legatura intre Red Hot Chilli Peppers, Primus sau Jamiroquai si Breakbeat. Cu o incursiune de mai bine de 10 ani in lumea muzicii ca basist pentru diverse trupe, Karl s-a oprit asupra muzicii electronice la sfarsitul anilor ’90. La scurt timp dupa descoperirea noilor sale pasiuni – Breakbeat-ul si Drum&Bass-ul – in 2004 castiga concursul Stanton Club DJ Competition iar la scurt timp obtine rezidentiatul serilor Destination? la Ambar Night Club in Perth– unul dintre cluburile legendare din Australia. In 2005 incepe sa produca. De aici drumul parcurs a fost unul 100% ascendent. Cu release-uri apreciate la nivel global, prezente constant in seturile unor DJ ca: Skool of Thought, Krafty Kuts, Breakfastaz, Chris Carter, Future Funk Squad, Klaus Hill, DJ Mutiny, Dopamine , Baobinga, ID, Groove Diggerz, JHZ sau Antiform, Karl Sav a castigat respectul intregii comunitati Breakbeat. O parte din activitatile sale lunare este reprezentata de show-ul radio pe care il sustine de doua ori pe luna la Nu Skool Breaks Radio.


Mesmer este fondatorul si omul din spatele Scarcity Records, in acelasi timp pionier al scenei Breakbeat din Romania, cu o lunga lista de release-uri si DJ performance-uri in spate, probabil nu mai are nevoie de nici-o descriere. Apreciat la nivel global atat de label-uri de renume ca Viral Breaks, Bombtraxx, Re:Connect, Sound Of Habib sau Bijou Beats cat si de retaileri ca Beatport – Mesmer impinge mai departe, dupa mai mult de 10 ani de activitate, un sound personal in continua evolutie, un update al sound-ului Breakbeat clasic.


Popup detector