Marika si Amon completeaza line up-ul evenimentului cu Andy Fletcher

26 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Show-ul pe care Andy Fletcher (Depeche Mode) urmeaza sa il sustina pe 29 ianuarie, la The Ark Underground, va fi completat in deschidere de mix-urile lui Amon, DJ rezident The Ark, lui alaturandu-se si DJ Marika care va inchide programul serii cu un afterparty ce se va prelungi tarziu dupa miezul noptii.


Prezentat de Burn Studios, evenimentul se anunta a fi electrizant, Andy Fletcher promitand un DJ set eclectic bazat pe mix-uri de house, electro si rock, ritmuri asezonate si cu remix-uri noi marca Depeche Mode, piese ce vor fi incluse pe viitorul album de remix-uri al trupei ce urmeaza a fi lansat peste cateva luni.


In cei aproximativ sapte ani de cariera, Amon nu a fost niciodata total atasat de un anumit gen muzical, dar a fost intotdeauna total dedicat muzicii. Coordonatele set-urilor sale se adapteaza fiecarei petreceri, fiecarei locatii, in functie de “vibe”. Totusi, in mix-urile sale se resimt adesea influente funky, breaks, drum and bass, nu-jazz, nu-disco, dubstep sau indie-dance, fiind adesea asociat cu scena drum and bass si dubstep din Romania.


Amon va deschide show-ul lui Andy Fletcher care va fi urmat de un energizant after-party, unde maestru de ceremonii va fi DJ Marika, unul dintre putinii artisti din Romania care a facut demersuri impresionante pentru sustinerea fenomenului underground in Romania.


Dupa ce a gazduit cateva emisiuni radio, lucrand totodata ca redactor si producator al show-urilor TV Metropolis si Rockada difuzate pe primul post muzical de televiziune din tara, Marika si-a indreptat tot mai mult atentia catre activitatea de DJ. Lucrand in permamenta sa-si perfectioneze set-urile, rezultatele nu au intarziat sa apara, astfel ca la o competitie a DJ-ilor organizata in 2005, Marika a obtinut pozitia a doua. Desi devenit rapid unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati DJ autohtoni, Marika nu s-a limitat la succesul personal, fiind totodata un sustinator neobosit al tinerei generatii de artisti.


Andy Fletcher, Amon si DJ Marika, promit sambata aceasta, pe 29 ianuarie o seara completa. Evenimentul va avea loc la The Ark Underground, intrarea costa 50 de lei, iar accesul publicului se va face incepand cu ora 21:00.


Popup detector