Selectro si MainEvents pornesc un turneu in tara

08 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Mainevents va oferta posibilitatea de a avea un eveniment Selectro in clubul dumneavoastra in perioada februarie -aprilie 2011.


Turneul incepe joia aceasta, 10 februarie, in club Retro din Ploiesti, continuand cu 11 februarie in clubul Avi Cola din Targu Mures si 25 februarie in Lust din Craiova. Mai multe date confirmate si detalii puteti gasi pe site-ul agentiei de booking Mainevents.


Puteti asculta 2 seturi by Marika accesand acest link.


Selectro e in genere selectie de electronica efectuata de la bune inceputuri in functie de nevoile publicului, dar cu focus pe contribuitorii de marca ai genului in Romania. Formatul Selectro s-a modificat in timp, emisiunea radio devenind concept bun de furnizat in cluburile bucurestene. Prima iesire la rampa a fost acum aproximativ 9 ani,pe cale audio, integrata postului Activ FM. A fost inca de la inceput o idee bazata pe interactiv, cu invitati performand live, in sfera muzicii electronice.

In 2004, Selectro s-a imprietenit cu Expirat Club, urmand o colaborare fericita pe plan muzical, concretizata intr-un Selectro live, in fata publicului. Petrecerea s-a mutat astfel din studio la pupitru si dintr-un spatiu in altul. Dupa inchegarea Selectro intr-un ansamblu exportabil, programul a sarit frecventa la ProFM Dance (2007) si Vibe FM (2010), pastrand cursiv aceeasi afinitate pentru scena autohtona. .Tot Selectro a sustinut intentia deschiderii The other side, unde acelasi moderator, Marika, convoaca la DJ – Live Set-uri, nume sonore de pe la noi ca Suie Paparude, D-laid, Unu’, The Model, Vania, Optick, Raoul Russu, Pagal, Jay Bliss, Adrian Eftimie dar si nume mari de afara: Elite Force, Meat Katie, Deekline, The Freestylers, Federico Locchi, General Midi, Drumattic Twins, Atomic Hooligan, Rogue Element, Tom Real.. si totodata Selectro fiind adoptat si de SUNWAVES ,cel mai important festival de muzica electronica din Romania, la ultima editie fiind o scena speciala Selectro, fiind confirmati si pentru urmatoarea editie.


Selectro a castigat recent titlul de cel mai bun concept de petrecere in 2010 in cadrul Nights.ro Awards.


Popup detector