Programul clubului Studio Martin in decembrie

27 Noiembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Clubul Studio Martin vine cu un program diversificat din punct de vedere muzical in luna decembrie. Cap de afis sunt Jody Wisternoff de la Way Out West, Mathew Jonson, Anthony Pappa, Dave Seaman si Ozgur Can. Si ca totul sa se incheie cu voie buna, Lee Burridge va inchide acest an, fiind protagonistul unei petreceri de revelion.

Pe 1 decembrie Jody Wisternoff va mixa alaturi de Negru, urmand ca o seara dupa Christian Fischer sa aduca o aroma de techno si electro, in cadrul unui eveniment Synthplants. Mathew Jonson va fi si el prezent pentru prima oara in Romania pe 8 decembrie, in cadrul unui eveniment Nights.ro, iar Anthony Pappa si Internullo vor completa un alt weekend cu petrecerea de pe 9 decembrie.

Pe 13 decembrie Beat Factor va celebra un an de beatfactor.ro alaturi de Rosario Internullo, Vania si Dragos Rusu. Doua zile mai tarziu este randul lui Dilo si Maresh sa aduca in Studio Martin sound-ul Stereo Event.

Ozgur Can pe 22 si Dave Seaman pe 23 decembrie sunt alti doi invitati care urmeaza sa isi incante fanii. Pe 29 decembrie The Autobots vor completa luna, iar Livio & Roby pe 30 vor pregati petrecerea de revelion de pe 31 decembrie cu Lee Burridge.



Popup detector