Selectro implineste patru ani - cu Meat Katie

30 Noiembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

De patru ani, Selectro le face clubberilor bucuresteni miercurile mai fericite si, in cele mai multe din cazuri, joile cu iz de mahmureala. Pe data de 9 decembrie, Selectro aniverseaza patru ani de existenta, prin prezenta la pupitrul clubului Expirat a unui invitat special, DJ-ul si producatorul britanic Meat Katie.


Selectro este un brand construit de catre artistul roman Marika si reprezinta unul dintre primele concepte de petreceri in timpul saptamanii, mai exact miercurea. Numele insa este mult mai vechi si reprezinta o emisiune radio ce era difuzata pe Activ FM.


Londonezul Mark Pember aka Meat Katie nu este la prima vizita in Romania. Cu trei albume la activ, un label infiintat in urma cu cinci ani si tone de EP-uri break-beat / electro, Meat Katie este astazi un DJ care nu mai are nevoie de nicio introducere. Si pentru ca vorba lunga nu ii sta in caracter romanului, mai jos gasiti cateva mixuri recente, pentru a va actualiza cu ceea ce inseamna astazi Meat Katie ca DJ (si fireste, ca un preview a ceea ce veti auzi miercuri, 9 decembrie, in clubul Expirat din Bucuresti).


Line up-ul complet al acestei petreceri ii include si pe DJii romani Marika, Greeg, Optick si D-Laid.


Meat Katie's 'Dirty Stop Out Mix' (Nov 2009) FREE DOWNLOAD! by Meat Katie


Meat Katie Exclusive LOT49 Mix (Free Download) by Meat Katie


Meat katie DJ mix (July 09) FREE DOWNLOAD by Meat Katie




Meat Katie Night Office, Tbilisi, Georgia

MEAT KATIE | MySpace Music Videos



Popup detector