Prima petrecere Thirst pe 1 mai, la Mamaia

23 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Finaliştii Heineken Music Thirst vor pleca n turul Heineken Music Thirst şi şi vor demonstra abilitatile de a mixa live n fata iubitorilor de muzica de club. Voturile publicului, adunate pe loc n fiecare oraş, vor conduce la alegerea marelui cştigator.

Fiecare dintre cei 50 de DJ a compus şi produs propria piesa, ei trebuind sa trimita un demo de 3 minute cu creatia originala şi un al doilea demo de 15 minute cu piesa lor integrata ntr-un mix. Dupa prima etapa de jurizare, juriul a ales 10 semi-finalişti. Criteriile de evaluare au fost: abilitatile de productie, structura şi aranjamentul instrumental al piesei, originalitatea ei, versurile şi caracterul comercial al piesei.

3 din cei 10 au ajuns nsa n finala, dupa ce au trecut o ultima proba şi cea mai grea, Mix-ul Live, criteriul de data aceasta fiind abilitatea de a mixa live. Cei trei finalişti sunt: Konstantin & The Angel, OK Corral şi Adrian Eftimie.

Turneul Heineken Music Thirst va colinda tara, de la Mamaia la Cluj, Iaşi şi Timişoara şi se va ncheia n Bucureşti, printr-o spectaculoasa petrecere la Arenele Romane, pe 21 iunie.

2008 este al treilea an n care competitia Heineken Music Thirst se adreseaza numai DJ-lor cu abilitati de producatori.

Prin Heineken Music Thirst nu vrem dect sa aducem tinerii mpreuna şi sa le oferim cea mai buna muzica de club, pentru ca nimic nu uneşte oamenii ca muzica şi Heineken. Heineken iubeşte muzica şi ne-am facut un obicei din a celebra muzica de club mpreuna cu consumatorii noştri. Pe de alta parte, Heineken Music Thirst ne-a aparut ca o ocazie excelenta de a sprijini romnii talentati şi de a le oferi şansa sa mixeze alaturi de idolii lor. Iar numarul mare al DJ-lor care s-au nscris n competitie n acest an nu poate dect sa ne bucure şi sa ne motiveze pentru editiile viitoare", spune Marius Meleşteu, Director Comercial.


Popup detector