Videoclipul piesei 'Lonely' a lui Adrian Eftimie

04 Iulie 2011 Beat Factor BeatFactor

Piesa Lonely a lui Adrian Eftimie, care va incinge in aceasta vara cluburile de la malul marii are de acum si un videoclip.


In regia lui Dragos Buliga si Serban Ionescu, clipul single-ului `Lonely` a lui Adrian Eftimie a fost filmat pe plaja din Vama Veche si cea din Olimp si beneficiaza de aparitia senzualei Gina Pistol. Videoclipul te duce cu gandul la vacanta, la mare si te imbie la relaxare si visare.


`Nu am vrut un scenariul complicat. Este un clip de stare, un sincron intre imagine si versurile piesei. Clipul a iesit asa cum vroiam, chiar daca, din cauza programului incarcat, nu am mai reusit sa filmam in strainatate, asa cum ne propusesem. Dupa ce il vezi iti vine sa lasi munca deoparte, sa te urci in masina si sa nu te opresti decat cand ajungi pe malul marii`, spune Adrian Eftimie.


In paralel cu lansarea videoclipului Lonely, Adrian Eftimie se pregateste pentru mega-petrecerile verii de pe litoralul romanesc si cel bulgaresc, printre care si Liberty Parade, unde acesta va mixa pe 30 iulie.



Popup detector