Adrian Eftimie este 'singur' - single nou

04 Aprilie 2011 Beat Factor BeatFactor

Adrian Eftimie lanseaza un nou single, intitulat "Lonely". Track-ul a fost deja semnat la Sony Music/Cat Music. "Lonely" este doar primul din multele proiecte din agenda lui Adrian Eftimie pentru 2011. Urmatorul release va fi rezultatul colaborarii dintre Adrian Eftimie si Proof, productia fiind programata pentru luna mai.



In 1991, din pasiune pentru muzica, Adrian Eftimie “construieste” impreuna cu cel mai bun prieten al sau, DJ Allen, primul post de radio pirat din Romania. Trece apoi, rapid, prin prima etapa a radioului independent din Romania, la Uniplus Radio. In acelasi timp, isi dezvolta pasiunea pentru mixat, activand pentru prima data ca DJ in Clubul Le Baron – unul dintre cele mai cunoscute cluburi din acea perioada si, in doar cativa ani, exact in plina ascensiune a muzicii electronice in Romania, devine rezidentul clubului Space.

Debutul in cariera de producator are loc in vara anului 2006, odata cu lansarea “No Side Effect”. Urmeaza productii ca “Desire”, “City Lights”, “Black Sea Coast” si “Elevation”, cu aceasta din urma, in 2007, castigand concursul Heineken Music Thirst. Din 1997 colaboreaza cu cele mai importante posturi radio din Romania, printre care Radio 21, Kiss FM si One FM. Astazi, Adrian Eftimie poate fi ascultat la Vibe FM, in fiecare seara de joi, de la ora 18:00.




Popup detector