Petrece in fiecare joi cu Beat Factor - la radio si in club

04 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Incepand cu joia aceasta, 4 decembrie, Beat Factor va prezinta emisiunea Beat Factor Sessions care poate fi ascultata in fiecare joi noapte, de la ora 00.00 doar pe Vibe Fm. Tot astazi continua seria de petreceri prezentate de catre BeatFactor si Groove++ din clubul Pat (Bucuresti), unde la pupitru vor fi invitati DJ-ii romani The Model si Vania.

BeatFactor Sessions este un concept prezentat de catre portalul BeatFactor.ro, votat cel mai bun website de profil clubbing din Romania in 2007 la Nights Awards. Scopulemisiunii radio, la fel ca si a petrecerilor aferente care se vor desfasura sub acelasi nume, este introducerea in scena dance locala a unor artisti cu un important aport adus muzicii electronice pe plan mondial, popularizarea unui site de profil in randul clubberilor si, nu in ultimul rand, dans, muzica si voie buna.

In mod particular, emisiunea BeatFactor Sessions difuzata in fiecare joi noapte (de la ora 00.00 la ora 01.00) la Vibe FM se va concretiza saptamanal intr-o selectie muzicala proprie de o ora. Emisiunea va insemna 100 % muzica electronica, fie ca vine din partea producatorilor romani sau straini. Trecem prin minimal techno, house (cu diverse variatii), techno, electro, pastrand un numitor comun - in cazul de fata calitatea, nascuta de catre un brand necompromis, care etaleaza tot ce e mai bun din muzica electronica. Ne auzim joi, 4 decembrie, de la ora 00.00!

Cat despre petrecerea prezentata de catre Beat Factor si Groove++ va putem spune ca va fi o seara plina de dans, asa ca treceti in fiecare joi, de la ora 23.00, prin clubul PAT.


Popup detector