MySpace din ce in ce mai pe placul userilor

13 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Noua versiune imbunatatita a site-ului MySpace este din ce in ce mai mult pe placul userilor, anunta Tech Crunch, care este de parere ca administratorii site-ului au stiut sa se plieze perfect pe nevoile si preferintele userilor.

Noul music player este una dintre noile caracteristici ale site-ului, foarte indragita de catre useri, care isi pot adopta propriul skin. Totodata, userul isi poate gasi mai usor artistii preferati.

De la infiintarea MySpace, au fost create peste 100 de milioane de playlist-uri. Acum, userii au optiunea de a crea un playlist extins, care poate contine 100 de piese. Acestea pot fi ascultate si de catre cei care nu au conturi pe site.

Nu in ultimul rand, userii MySpace au optiunea acum de a cumpara un intreg album al unui artist, in trecut ei putand opta pentru a achizitiona cate o singura piesa.

In prezent, anunta Tech Crunch, MySpace se indreapta catre dezvoltarea unei sectiuni a site-ului asemanatoare YouTube, cu avantajul ca MySpace are contract cu amrile case de discuri si poate difuza videoclipurile trupelor.

MetalHead.ro


Popup detector