James Zabiela in Kristal Club

26 Aprilie 2005 Beat Factor BeatFactor

Joi 28 aprilie 2005 Kristal Club va gazdui o noapte excelenta de house, break beat, electro si alte surprize, pentru ca James Zabiela incanta si surprinde placut de fiecare data cand ne face cate o vizita! Cine nu a auzit de James Zabiela inseamna ca ori traieste intr-un buncar si nu are acces la media, ori nu este pasionat de muzica electronica.

Zabiela este combinatia excelenta dintre tinerete si experienta. Va intrebati oare cum de se potrivesc acesti doi termeni? Pe langa faptul ca avut norocul sa fie protejat inca de la varsta de 16 ani de care cel mai bun dj-i din lume, Sasha, Zabiela a mai avut inca o moneda forte: intreaga copilarie si adolescenta a tanarului din Southampton s-a invartit intr-un magazin de vinyluri, locul unde lucra tatal sau. De aici pana la a deveni dj a fost doar un pas, un pas mic si coordonat de dj de renume, care l-au luat pe micutul James sub aripa lor protectoare.

Dintre cei care l-au indrumat in cariera mentionam pe Paul Oakenforl, pentru care a facut warm up, Lee Buridge, despre care marturiseste ca l-a influentat enorm, in ceea ce priveste stilul pe care l-a adoptat, DJ Hyper & Craig Richards, alaturi de care a pus muzica la Bar Atlantis, Justin Robertson, Hybrid, chiar si Danny Tenaglia.

Dupa ce a castigat concusul Bedroom Bedlam Competition organizat de prestigioasa publicatie Muzik Magazines, unul dintre cei mai respectati jurnalisti de specialitate a exclamat in ceea ce-l priveste pe tanarul James Zabiela: "This is one winner who is seriously going places". Si asa a fost!

JOI 28 Aprilie 2005 @ KRISTAL GLAM CLUB
JAMES ZABIELA




Popup detector