James Zabiela si Dan Ghenacia in Kristal Glam

15 Decembrie 2005 Beat Factor BeatFactor

Vineri 23 Decembrie 2005 incepem petrecerea de Craciun cu o noapte excelenta de house, break beat, si cine stie cate alte surprize, pentru ca se stie ca James Zabiela, invitatul nostru, incanta si surprinde placut de fiecare data cand ne face cate o vizita.
Sambata, 24 Decembrie 2005, in ajunul Craciunului, Kristal Glam Club va aduce unul dintre cei mai iubiti dj rezidenti din Ibiza: dj Dan Ghenacia.


Pe langa faptul ca avut norocul sa fie protejat inca de la varsta de 16 ani de care cel mai bun dj-I din lume (ex: Sasha), Zabiela a mai avut inca o moneda forte: Intreaga copilarie si adolescenta a tanarului din Southampton s-a invartit intr-un magazin de vinyluri, locul unde lucra tatal sau. De aici pana la a deveni dj a fost doar un pas, un pas mic si coordonat de dj-i de renume, care l-au luat pe micutul James sub aripa lor protectoare.
Dintre cei care l-au indrumat in cariera il mentionam pe Paul Oakenfold, pentru care a facut warm up, Lee Buridge, despre care marturiseste ca l-a influentat enorm, in ceea ce priveste stilul pe care l-a adoptat, DJ Hyper & Craig Richards, alaturi de care a pus muzica la Bar Atlantis, Justin Robertson, Hybrid, chiar si Danny Tenaglia.

Sambata, 24 Decembrie 2005, in ajunul Craciunului, Kristal Glam Club va pregateste un cadou special. Direct din DC10- Ibiza soseste la pupitrul Kristal unul dintre cei mai iubiti dj rezidenti din Ibiza: dj Dan Ghenacia.
Cunoscut mai intai in Paris datorita rezidentiatului sau la legendarul club Batofar, si datorita magazinului sau de vinyluri Traffic Records, Dan se hotaraste in 2001 sa vanda magazinul, sa incheie rezidentiatul si se muta in Ibiza.
Rezultatul a fost spectaculos iar in momentul de fata Dan Ghenacia este unul dintre cei mai iubiti rezidenti de la CircoLocco DC10- Ibiza.
Il asteptam in ajun de Craciun in Kristal Glam Club!



Popup detector