Lee Burridge si Dave Seaman in Kristal Glam Club

10 Noiembrie 2005 Beat Factor BeatFactor

Nascut in partea de vest a Marii Britanii, Lee Burridge a descoperit lumea acid-house-ului inca din tinerete, cand lua cu asalt magazinele de discuri din Bournemouth. Ilustra sa cariera, care a inceput acum mai bine de un deceniu, nu poate decat sa il faca astazi sa se simta mandru. Colaborari indelungate si prodigioase cu nume mari ale scenei mondiale, ca Sasha sau Danny Rampling, l-au facut sa fie mereu in top, fiind cautat si cerut de fanii din lumea intreaga.

Premiat in 1998 de catre Mixmag cu titlul "Best dj at the best club", Lee este atras de ideea petrecerilor sub luna plina din Ko-Pha-Ngan, Tailanda. Impreuna cu Danny Rampling, accepta rezidentiatul si propune o noua alternativa standardelor vietii de noapte. Schimbul catre progressive facut de muzica de club din intreaga lume, l-a facut pe Lee sa il adopte si el. Si asa, nu numai el, dar si colegi din bransa, au inclus tari ca Tailanda, Israel sau Grecia, pe langa Irlanda si Anglia, pe lista clubbing-ului mondial. Ce a urmat?

Colaborari cu Breeder, Hybrid sau Andy Page, plus lansari de productii proprii sub alias-ul Snowcrash pentru Serious Recordings si Bunzi.

Vineri, 11 noiembrie Lee Burridge poposeste in Kristal Glam Club! In deschidere mixeaza Raresh.


Sambata, 12 Noiembrie 2005, Kristal Glam Club il aduce la platane pe binecunoscutul Dave Seaman. Dj international, maestrul inconfundabil al progressive-ului, compositor, obsesiv, pragmatic, incapatanat, chel, perfectionist, Yorkshire breakdancer, fost editor la revista Mixmag, suporter Leeds United, vecinu lu Mel B, dj-ul de la ziua de nastere a Stellei McCartney, partenerul alaturi de care Robbie Williams mananca kebap, co-founder Stress Records; omul care se bucura de o asigurare de 1/2 milion pe an, care cateodata locuieste la New York- East Village, sau chiar intr-o biserica visavis de o carciuma, si a carui deviza in viata este: Daca ceva merita sa fie facut, atunci merita sa fie facut pana la excces!.

Acesta este Dave Seaman! Dj-ul care s-a urcat pe un loc de varf in ierarhia mondiala a dj-ilor, dar si in sufletele noastre, si care in 10 ani de cariera nu a dezamagit niciodata.



Popup detector