Moby vs. Warner Music Group pentru clipurile de pe YouTube

08 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Moby este intr-o disputa cu sefii de la casa de productie Warner Music Group, din cauza deciziei lor de a scoate clipurile sale de pe YouTube. El scrie pe blogul sau online: "Companiile de productie pierd bani, inteleg foare bine asta, dar sa scoata clipurile de pe YouTube este o idee atat de buna?"

Banarea a milioane de clipuri (R.E.M., Red Hot Chili Peppers , Madonna , etc) pe YouTube va avea ca rezultat "inchiderea lor intr-un seif", unde nimeni nu va mai avea acces si, in felul asta, veniturile grupului Warner Music se vor diminua in continuare, la fel ca si castigurile financiare ale artististilor care au semnat cu casa de productie.

"Cred ca asta ma va afecta si pe mine pentru ca, intre timp, eu am semnat cu cei de la Warner", scrie Moby .

Vedeta muzicii dance spera ca in viitor lucrurile sa fi altfel si doreste sa le spuna celor de la Warner Music Group "sa nu le transmita, celor de la YouTube, sa scoata videoclipurile de pe site".

"Sunt foarte fericit ca am videoclipuri online, chiar daca nu sunt platit pentru asta. Vreau sa imi cer scuze daca la un moment dat videoclipurile mele vor disparea de pe YouTube. Daca ar fi fost dupa placul meu, toate ar fi fost gratis", declara Moby .

via vedeta.ro




Popup detector