Fanii Moby au decis noul single al artistului

08 Septembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Moby a apelat la fanii sai pentru a-l ajuta sa aleaga viitorul single pentru ca nu reusea sa se hotarasca asupra piesei perfecte.


Fanii superstarului muzicii dance au decis care va fi urmatorul single de pe albumul 'Destroyed', lansat in data de 11 mai, informeaza contactmusic.com.


Intrucat primul extras pe single de pe acest material discografic, 'The Day', a fost foarte bine primit de fanii lui Moby, artistul a considerat ca ar fi o idee buna sa apeleze la acestia, pentru a se asigura ca urmatoarea piesa va avea parte de un succes similar.


'Ok, a venit momentul sa aleg urmatorul single si as vrea sa va intreb pe voi daca aveti vreo sugestie. Care ar trebui sa fie urmatorul single de pe 'Destroyed'? Nu am nici cea mai vaga idee. Mersi!', a postat Moby pe site-ul personal.


Fanii s-au grabit sa ii ofere sugestii, iar mai tarziu, Moby a dezvaluit: 'Asadar, in urma preferintelor voastre, urmatoarele single-uri vor fi 'After' si 'The Right Thing'. Multumesc pentru idei. Clipurile si remixurile urmeaza'.


via bestmusic


Popup detector