Moby lanseaza un nou album

18 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Artistul veteran va lansa in luna mai la Mute (si label-ul sau personal - Little Idiot) un nou album, intitulat 'Destroyed'.


Noul album vine la pachet cu o carte de 128 de pagini ce include fotografii pe care Moby le-a facut prin diverse locuri in timpul turneelor sustinute (backstage, hotel, aeroport etc).


'Destroyed' se doreste a fi o radiografie audio a vietii unui artist, mereu pe drumuri, in turnee.


Piesele de pe acest nou material de studio au fost scrise in camere de hotel de pe tot globul si reprezinta, de fapt, un soundtrack pentru orasele goale de la 02:00 dimineata. Destroyed evoca sentimente nocturne de exietate si izolare, dar si confortul singuratatii. Pentru a sarbatori lansarea cartii, Moby va avea si o galerie foto de prezentare in Camden, intre 18 mai si 19 iunie. Albumul Destroyed va fi disponibil in Romania prin Mediaservices / EMI.


Cu ocazia acestei lansari, care reprezinta cel de-al noualea album de studio al artistului, Moby ofera spre download gratuit primul EP al discului, intitulat Be The One, care contine trei piese ce vor fi incluse si pe album. EP-ul poate fi descarcat de pe site-ul oficial Moby, moby.com. De asemenea, vor fi realizate trei filme de scurt-metraj, o trilogie care sa sustina povestea celor trei piese inclusa pe EP. Filmele vor fi lansate online.


Tracklist

01. The Broken Places

02. Be The One

03. Sevastopol

04. The Low Hum

05. Rockets

06. The Day

07. Lie Down In Darkness

08. Victoria Lucas

09. After

10. Blue Moon

11. The Right Thing

12. Stella Maris

13. The Violent Bear It Away

14. Lacrimae

15. When You Are Old


Popup detector